צילום סטטוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום סטטוס
    ששי
    12/04/2012

שלום רב,
    אתמול עשיתי צילום סטטוס. בסה"כ הגעתי עם כאב קל בשן , עם חור קטנה. הרופאה ראתה את השיניים שלי ואמרה שהכל בסדר ובכל זאת בגלל הביטוח רצתה סטטוס פריאפיקלי. אני התנגדתי לעשות צילום עם כל כך הרבה קרינה אבל הרופאה אמרה לי שאני חייבת שלא ניתן לראות בעין הכל.
    בסופו של דבר עשיתי את הצילום.
    אני מתכננת הריון. ביום הצילום קיבלתי ווסת. לעניות דעתי הביוץ שלי הנו מיד עם תום הווסת . משמע שאני יכולה להכנס להריון כ 4 ימים לאחר הצילום.
    שתי שאלות לי אליכם:
    1. האם עשיתי טעות שעשיתי את הצילום? האם הקרינה שלו היא גדולה? האם עלול להזיק?
    2. האם אני יכולה לנסות להרות, למרות הצילום? האם אין קרינה שנותרת בגוף לאחר הצילום?

אודה מאוד לתשובתכם
    ששי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום סטטוס

הוספת תגובה

• צילום סטטוס - תגובה

ד``ר גלית כהן
    14/04/2012

אין כל חשש, הצילום נעשה לפני הכניסה להריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום סטטוס

ששי
    15/04/2012

מה לגבי רמת הקרינה של הצילום? האם מסוכן??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום סטטוס - תגובה

ד``ר גלית כהן
    15/04/2012

רמת הקרינה תלוייה בסוג מכשיר הרנטגן, וסוג הצילום רגיל או דיגיטאלי.
    ככלל צילום שיניים הוא צילום הגורם לחשיפה מועטה יחסית לקינה יחסית לצילומים אחרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו