תיאדנט וקולגייט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיאדנט וקולגייט
    דינה
    12/04/2012

שלום ,
    רציתי לשאול אם טוב להשתמש במי פה תיאדנט - שפופרת ירוקה ( +פלואוריד) , זה לא מכתים שיניים? מישחות שיניים של קולגייט גם לא מכתימות שיניים ? מדובר על ת"ק הריון.
    והאם טוב להשתמש במיחת שיניים של קולגייט להלבנת שיניים? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תיאדנט וקולגייט

הוספת תגובה

• משחות שיניים

שלומי כהן
    12/04/2012

שלום רב.ערב טוב וחג שמח.

שלום לך.אהה רק רציתי לענות לך לפי מה ששאלת.

שלום..רק רציתי להגיד שאני לא יודע מה זה משחת שיניים תיאדנט..אני בכלל לא מכיר אותה ולא שמעתי עליו אף פעם..

אבל רק רציתי להגיד שלפי מיטב ידיעתי הרבה רופאי שיניים בישראל ממליצים להשתמש במשחות שיניים של קולגייט ולא סתם קולגייט אלא משחת שיניים קולגייט טוטאל(אני בעצמי משתמש בה)..

וגם אפילו רק שתדעי גם הרופאי שיניים שלי האישיים ממליצים על קולגייט טוטאל.

אני חושב שזה אחת המשחות אם לא ה...

שיהיה לך המשך ערב טוב וחג שמח.

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיאדנט וקולגייט - תגובה

ד``ר גלית כהן
    14/04/2012

מוצרים אלו אינם מכתימים שיניים. משחה מלבינה אפשרית לשימוש במקרה ואין לך נסיגת חניכיים בכלל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - המשך

דינה
    14/04/2012

תודה על התשובה.
    מדוע לא להשתמש במישחה להלבנת שיניים ( נגיד של קולגייט )אם יש נסיגה בחניכיים קצת?
    גם תיאדנט עושה קצת הלבנה , זה בסדר ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - המשך - תגובה

ד``ר גלית כהן
    15/04/2012

משחה להלבנה היא גסה יותר ואברזיבית יותר. באזור של נסיגה אין כיסוי של אמייל, השורש הוא דנטין חשוף והמשחה גורמת לשחיקה מוגברת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו