סתימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סתימה
    נטע
    23/04/2012

לפני כשבוע התחלתי לסבול מכאבי שיניים שבאים והולכים. (היה לי גם כאב לפני כחודש אבל הוא נעלם וחזר כאמור לפני כשבוע). כמו כן לפני מספר ימים כאשר צחצחתי שיניים ראיתי טיפת דם על המברשת.

אתמול נבדקתי במרפאת שיניים ונאמר לי שאני צריכה לעשות סתימה וטיפול שיננית כמה שיותר מהר.
    אבל מכיוון שאני מאובחנת עם אוושה בלב מלידה, לפני שקובעים לי תור לטיפולים אני חייבת להביא אישור מרופא המשפחה אם אני צריכה לקבל אנטיביוטיקה לפני הטיפול. הצלחתי לקבוע תור לרופא המשפחה רק ליום שישי הקרוב, מה שאומר שאוכל לעשות את הטיפולים אולי בעוד שבוע, במקרה הטוב.
    אני פוחדת שעד אז המצב יתדרדר.
    היום אני אנסה שוב לקבוע תור מוקדם יותר לרופא המשפחה אבל השאלה שלי היא אם בכל זאת יהיה צורך לדחות את הטיפול האם יש משהו שאפשר לעשות כדי למנוע את ההתדרדרות של השן עד הטיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סתימה

הוספת תגובה

• סתימה - תגובה

ד``ר גלית כהן
    23/04/2012

אין מה לעשות, אין דרך לעצור את התקדמות העששת. אבל קצב התקדמות העששת אינו כה מהיר, שבועיים לא יחריפו את המצב בצורה משמעותית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו