נפיחות וכאב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות וכאב
    מור
    02/05/2012

שלום,יש לי שאלה מעט דחופה.
    אתמול עברתי שתי סתימות ברבע ימני עליון בשיניים 17 ו- 18.
    הרופאה חילקה את חומר ההרדמה בארבע זריקות..וכבר לאחר מספר שניות שהזריקה הלחי די התנפחה...לאחר שעברה ההרדמה מקום הזריקות או מקום הטיפול או השן לא כואבים לי כלל...
    אך הלחי עדיין נפוחה וכואבת לי מתוך הפה -הלחי ביפנים..
    התקשרתי הבוקר לרופאת השיניים והיא אמרה לי שיכול להיות שזה עדיין נפוח כי אולי נשכתי את הבשר כשהייתי עם ההרדמה ולא הרגשתי...ואמרה שיעבור תוך כמה ימים שאהיה רגועה ולא אדאג..
    שאלתי אם קומפרסים של מגבת רטובה עם קרח על הלחי מבחוץ יעזרו כיוון שהקור מעט מרגיע לי את הכאבים והיא אמרה שזה מצויין... וזהו... היא דיברה קצת באדישות כך שזה הלחיץ אותי יותר למען האמת...
    אשמח לתגובה האם זה הגיוני מה שאמרה הרופאה וההאם עליי באמת להיות רגועה או שמה אני היסטרית.?
    ואם ישנה המלצה נוספת אולי לעשות שטיפות עם מים ומלח..? או הצעה אחרת שיש לכם לתת לי אשמח בבקשה להתייחסותכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות וכאב

הוספת תגובה

• נפיחות וכאב - תגובה

ד``ר גלית כהן
    03/05/2012

אכן יכול להיות שנשכת את עצמך, קומפרסים קרים יעזרו קצת. פני לרופאה שתראה, לעיתים הפצע יכול להזדהם ומצריך אפילו אנטיביוטיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו