מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפיחות וכאבמור02/05/2012
שלום,יש לי שאלה מעט דחופה.
אתמול עברתי שתי סתימות ברבע ימני עליון בשיניים 17 ו- 18.
הרופאה חילקה את חומר ההרדמה בארבע זריקות..וכבר לאחר מספר שניות שהזריקה הלחי די התנפחה...לאחר שעברה ההרדמה מקום הזריקות או מקום הטיפול או השן לא כואבים לי כלל...
אך הלחי עדיין נפוחה וכואבת לי מתוך הפה -הלחי ביפנים..
התקשרתי הבוקר לרופאת השיניים והיא אמרה לי שיכול להיות שזה עדיין נפוח כי אולי נשכתי את הבשר כשהייתי עם ההרדמה ולא הרגשתי...ואמרה שיעבור תוך כמה ימים שאהיה רגועה ולא אדאג..
שאלתי אם קומפרסים של מגבת רטובה עם קרח על הלחי מבחוץ יעזרו כיוון שהקור מעט מרגיע לי את הכאבים והיא אמרה שזה מצויין... וזהו... היא דיברה קצת באדישות כך שזה הלחיץ אותי יותר למען האמת...
אשמח לתגובה האם זה הגיוני מה שאמרה הרופאה וההאם עליי באמת להיות רגועה או שמה אני היסטרית.?
ואם ישנה המלצה נוספת אולי לעשות שטיפות עם מים ומלח..? או הצעה אחרת שיש לכם לתת לי אשמח בבקשה להתייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות וכאב - תגובה
ד``ר גלית כהן03/05/2012אכן יכול להיות שנשכת את עצמך, קומפרסים קרים יעזרו קצת. פני לרופאה שתראה, לעיתים הפצע יכול להזדהם ומצריך אפילו אנטיביוטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?