כאבים אחרי סתימה גדולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים אחרי סתימה גדולה
    שוש
    03/05/2012

שלום

לפני שלושה ימים עשיתי סתימה שהרופאה אמרה שהיא מאד גדולה ויש סיכויי גדול שאצטרך בכל זאת לעשות טיפול שורש כי העששת כבר הגיעה לשורש אבל בכל זאת מנסים.
    ביומיים הראשונים לאחר הטיפול הכל היה בסדר ולא היו לי שום כאבים. מאתמול התחילה לי רגישות בשן וכאבים שמקרינים בעיקר לאוזן אך עוברים בנטילת אקמול.
    שאלותיי - הרופאה אמרה לי שעשויים להיות כאבים אבל לא ברור לי כמה זמן הם יכולים להמשך ואיך יודעים אם צריך או לא צריך טיפול שורש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים אחרי סתימה גדולה

הוספת תגובה

• מצטרפת לשאלה

נטע
    11/05/2012

אני במצב דומה, לפני שבוע עשיתי סתימה עמוקה מאוד שגם כן הרופאה אמרה שייתכן שתגיע לטיפול שורש. כל השבוע היה בסדר, ללא כאבים של ממש אלא רק רגישות מסוימת אבל עכשיו השן מתחילה להציק לי.
    מצטרפת לשאלה איך אפשר לדעת מתי אלו כאבים שמצריכים טיפול שורש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת לשאלה - תגובה

ד``ר גלית כהן
    11/05/2012

הכי נכון לחזור לרופא לבדיקה, אבל ככלל, כאב ספונטני, מעיר משינה, מקרין ולא קשור רק לקור ולחום מצביע על צורך בטיפול שורש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו