ריפוד תותבת ישנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריפוד תותבת ישנה
    orama
    04/05/2012

מזה כ 10 שנים יש לי תותבת שלמה ללסת התחתונה. פרט לרכס קטן במרכז הלסת התחתונה הכל שטוח.לאחרונה פניתי לטכנאי שהבטיח לי שבמידה ויהיה ריפוד חדש יהיה שינוי לטובה ולא אצטרך להדביק כמה פעמים ביום כפי שאני נוהגת.
    התוצאה הייתה מאוד מאכזבת ושום שינוי לא היה.העלות הייתה 600 ש"ח ואני שילמתי. שאלתי היא האם במקרה ואין שום שינוי לטובה, הייתי צריכה לשלם ?
    האם עלי לשלם עבור העבודה שלו למרות שמבחינתי לא השתנה ולא תוקן דבר?
    בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריפוד תותבת ישנה

הוספת תגובה

• ריפוד תותבת ישנה - תגובה

ד``ר גלית כהן
    11/05/2012

העבודה בוצעה, כך שלדעתי צריך לשלם.
    רצוי היה שתפני לרופא שיניים ולא לטכנאי, טכנאי מבצע את העבודה (והוא כנראה ביצע אותה) רופא יכול לאמר לך כמה זה יעזור ואם ריפוד זה אכן הטיפול המתאים לך.
    בלי בדיקה וצילום כמובן שאיני יכולה לתת אבחנה ותוכנית טיפול, אבל מהתאור שלך נשמע שאים סיכוי שריפוד ישפר את האחיזה, את כנראה צריכה תותבת על שתלים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה העניינית

orama
    11/05/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו