כאבים אחרי סתימה עמוקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים אחרי סתימה עמוקה
    נטע
    14/05/2012

בהמשך לשאלה ששאלתי כאן לפני מספר ימים על כאבים שהופיעו לי בשן עליונה, כשבוע לאחר סתימה עמוקה מאוד, הצלחתי לקבוע תור לבדיקה רק לעוד שבוע. אני עדיין סובלת מכאבים מדי פעם, לא כאבים בלתי נסבלים אבל כאבים מציקים (לרוב עוברים בלי נטילת משכך כאבים כלשהו).
    אני חוששת שהדחיה תגרום להחמרה במצב (אם הבדיקה היא רק בעוד שבוע, סביר להניח שגם הטיפול, אם יהיה בו צורך יידחה עוד).
    הציעו לי לפנות לעזרה ראשונה אבל השאלה היא האם עזרה ראשונה עשויה רק להקל על הכאבים או גם למנוע התדרדרות במצב, עד שאוכל לקבל את הטיפול עצמו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים אחרי סתימה עמוקה

הוספת תגובה

• כאבים אחרי סתימה עמוקה - תגובה

ד``ר עדי אריאלי
    14/05/2012

שלום נטע,
    לעיתים לאחר ביצוע סתימה עמוקה יש רגישות שיכולה להמשך גם מס' שבועות.הרגישות יכולה להיות לשינויי טמפ' כמו קור, בלעיסה ולפעמים ספונטנית. אם אכן מדובר ברגישות בלבד היא חולפת ברוב המקרים ללא טיפול. אם מדובר ברגישות שהולכת ומחריפה או כאב אז יש לחזור לרופא השיניים לבדיקה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והבהרה

נטע
    15/05/2012

מדובר בכאבים שהם מעבר לסתם רגישות (כאבים חזקים יותר מאלה שהיו לי בשבוע הראשון שאחרי הטיפול).
    השאלה שלי היא מכיוון שהצלחתי לקבוע תור לבדיקה רק לעוד שבוע, האם הבעיה לא תחמיר עד אז?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והבהרה - תגובה

ד``ר עדי אריאלי
    16/05/2012

שלום שוב נטע,
    אם מדובר בכאבים עלייך לחזור לרופא ללא דיחוי
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו