מיואש מרופאי שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואש מרופאי שיניים
    ירון
    29/05/2012

שלום,
    אין לי היסטוריה של שיניים בעיתיות אבל יש לי סיפורת של החלפת רופאי שיניים.
    כל רופא שיניים \ מרפאה שאני ניגש אליה, וכאשר אני מספר את שיטת העבודה של הרופא הקודם , הרופא החדש מתבטל בזלזול את הקודם, דבר זה גורם לבלבול על מי ניתן לסמוך.
    לדוגמה, רופא אחד לסתימה עמוקה (על גבול שורש) יש לשים סתימה עם חומר אפור ומעל זה ציפוי לבן , בשביל יציבות ומעמד, בעוד רופא שני טוען כי החומר הלבן טוב בפני עצמו וכי השילוב של האפור והלבן אינו משתלב כימית ואין מתחבר.

דוגמה נוספת זה שיש רופאים שעושים שורש כשרק צצים ויש רופאים שמעדיפים לחכות עם זה כדי לא לקדוח סתם.

מה העניין של כל הסתירות החדות האלו? אחרי כל רופא חדש אתה מקבל תחושת רמאות, בלי להבין אם זה מהקודמים או מהנוכחי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואש מרופאי שיניים

הוספת תגובה

• תיקון טקסט:

ירון
    29/05/2012

שלום,
    יש לי סיפור לא נעים של החלפת רופאי שיניים.
    לכל רופא שיניים \ מרפאה שאני ניגש אליה אני מספר על פעולות היסטוריות שבוצעו עד היום.
    כאשר אני מספר את שיטת העבודה של הרופא הקודם , הרופא החדש מבטל בזלזול את השיטה של הרופא הקודם, דבר זה גורם לבלבול עמוק על מי ניתן לסמוך.

לדוגמה, רופא אחד טען כי לסתימה עמוקה (על גבול שורש) יש לשים סתימה עם חומר כסוף כבסיס בשביל שיחזיק מעמד ומעל זה ציפוי לבן ליופי, בטענה שציפוי לבן אינו חזק דיו.
    בעוד רופא אחר טוען כי החומר הלבן טוב בפני עצמו וכי השילוב של הכסוף והלבן אינו משתלב כימית ואין מתחבר.

דוגמה נוספת זה שיש רופאים שסותמים סתימה כשרק צצים סימנים ויש רופאים שמעדיפים לחכות עם זה כדי לא לקדוח סתם.

מה העניין של כל הסתירות האלו? אחרי כל רופא חדש אתה מקבל תחושת רמאות, בלי להבין אם זה עד היום רימו אותי, או שהחדש לא מבין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון טקסט: - תגובה

ד``ר גלית כהן
    31/05/2012

לכל רופא גישה משלו, וזה לגיטימי ביותר, תבחר רופא שהגישה שלו נראית לך ואתה מרגיש שאתה מאמין לו.
    אם תחליף כל פעם רופא ודאי שלא יווצרו ייחסי אמון בינכם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו