שאלה לגביי מה פה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגביי מה פה
    עופר
    02/06/2012

שלום לכם רציתי לשאול אני סובל מי שיניים רגישות וצוואר השן שלי חשוף וששאלתי את הרופא שיניים שלי הוא המליץ לי אל מיי פה דנטרקס פורטה שהם מתאימים לשיניים רגישות
    אבל רופא שיניים אחר שהלכתי לבדיקה אצלו המליץ לי דווקא אל מיי פה דנטדין שלטענתו הם טובים גם לשיניים רגישות והיתרון שלהם שהם לא משאירים כתמים אל הפה ודווקא
    מיי פה דנטרקס פורטה הם משאירים כתמים אל השן ולכן הוא ממליץ אל דנטין השאלה שלי אליכם כרופאים מומחים מה באמת עדיף יותר למצב שלי מבין שני הסוגים האלה או שאתם ממליצים אל תכשיר אחר אני ישמח לעזרה ממכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגביי מה פה

הוספת תגובה

• שאלה לגביי מה פה - תגובה

ד``ר גלית כהן
    02/06/2012

תנסה את שניהם ותראה מה טוב לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי פה

תגובה
    10/06/2012

דנטרקס פורטה מכילה ריכוז (אם כי נמוך) של החומר כלורהקסידין שמכתים את השיניים. הדנטרקס מטפלת (בין השאר) ברגישות בשיניים.דנטדין אכן אינה מכתימה אך לא ידוע לי שהיא מטפלת ברגישות בשיניים אלא מונעת דלקות חניכיים ומטפלת ומונעת זיהומים חיידקיים ופטריתיים. שטיפות אחרות נגד רגישות הן אלמקס הירוקה או שטיפה סנסודיין. רצוי לשלב עם משחת שיניים נגד רגישות למשל סנסודיין rapid relief שיצרניה גם טוענים כי ע"י עיסוי למשך דקה על צוואר השן (בנוסף לצחצוח) יש הקלה ברגישות. יצרני המשחה של קולגייט pro-relief גם מייעצים לעסות את חלק השן החשוף לדקה למניעת רגישות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו