טיפולי שיניים כושלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולי שיניים כושלים
    מעיין
    08/06/2012

שלום, לפני שנה טיפלתי בכל הפה שלי במרפאת שיניים.
    לפני כמה ימים החלטתי ללכת לרופא שיניים פרטי בגלל טיפול בשיני בינה שרציתי להוציא.. כשהוא בדק את הפה שלי הוא ראה שיש לי ב4 שיניים שעברו סתימה וניקוי לפני שנה -חורים (החורים נמצאים מתחת לסתימות). הוא אמר שמי שעשה את הסתימות לא ניקה כמו שצריך את השן ויש בפנים עדיין חיידקים ועששת.. ועכשיו צריך להוציא את הסתימה ולהתחיל לטפל מחדש..
    רציתי לדעת מה עושים במקרה כזה ואם אפשר לתבוע את המרפאת שיניים (מרפאת שיניים גדולה שיש לה סניפים בכל הארץ..)? יש לי את כל המסמכים והצילומים מהמרפאת שיניים והכל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולי שיניים כושלים

הוספת תגובה

• טיפולי שיניים כושלים - תגובה

ד``ר גלית כהן
    10/06/2012

עששת יכולה להתפתח מסיבות רבות. הרופא שבדק אותך לא יודע מה היה קודם. למשל עששת ומצע יכולים להראות דומה בצילום. לכן לדעתי קודם רצוי לפנות למרפאה / לרופא שטיפל בך.
    הפורום אינו עוסק בתביעות של רשלנות רפואית, אם יש.
    בהסתדרות לרפואת שיניים מטפלים באי הבנות בין רופאים למטופלים, וכמובן שניתן לפנות לעו"ד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו