מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפיחות בפנים 3 ימים לאחר טיפול שורשדורית15/06/2012
היי
עברתי טיפול שורש ביום ראשון. לאחר טיפול השורש הופיעו כאבים חזקים. הרופא הוריד קצת מגובה השן והמליץ לקחת משככי כאבים.
לאחר 3 ימים משהכאבים לא עברו הרופא המליץ לקחת אנטיביוטיקה.
התחלתי לקחת מוקסיפן לפני יומיים. יום לאחר התחלת האנטיביוטיקה היתה הקלה בכאב אולם בערב התחלתי להרגיש נפיחות באזור השפתיים, האף ולחץ באזור הזה..חשבתי שזה בגלל האנטיביוטיקה אז הפסקתי לקחת. בבוקר כשהתעוררתי הרגשת הנפיחות והלחץ ירדה וגם היתה הקלה ניכרת בכאבים. התייעצתי עם רופא השיניים שלי והוא אמר שזה אופייני לאחר טיפול שורש מכיוון שהנוזלים שהצטברו מתחילים להשתחרר. בכל זאת הוא המליץ לי לדבר עם רופא המשפחה שלי אולי להחליף אנטיביוטיקה, למרות שלא חשב שזו תגובה אלרגית. באותו היום במהלך היום כמעט ולא היו כאבים ואז שוב לקראת הערב התחלתי להרדיש לחץ באזור הפנים ונפיחות..ושוב כשהעוררתי היום בבוקר זה כבר עבר. היום בבוקר הלכתי לרופא שלי והסברתי את המצב והוא אמר שליתר בטחון הוא מחליף לי את האנטיביוטיקה לדלצין. אז התחלתי לקחת את האנטיביוטיקה. עכשיו אני מרגישה שוב לחץ בפנים בעיקר באזור השפתיים, הלחיים והאף והרגשה של נפיחות באזורים האלה.
האם זה אופייני לאחר טיפול שורש??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות בפנים 3 ימים לאחר טיפול שורש - תגובה
ד``ר גלית כהן15/06/2012יתכן כאב לאחר טיפול שורש ואף נפיחות, אך חשוב לבדוק שלא נשאר מקור לזיהום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?