תעלת רוק וטיפול עם לימון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעלת רוק וטיפול עם לימון
    הילה
    28/06/2012

שלום ובוקר טוב
    מיזה 5 ימים בלוטת הלימפה תחת האוזן הימנית נפוחה לי. (בעבר כבר קרה לי) רופא משפחה בדק וראה כי אין חיידק בגרון (משטח שלילי) גם בבדיקות הדם הכל תקין. חששתי שאולי מדובר במשהו מהשיניים ניגשתי לרופא שיניים שאמר כי אולי יש לי תעלת רוק חסומה ולשתות הרבה לימון וסוכריות חמוצות. מאז אני חושבת שיש שיפור. אך לא הבנתי מה הקשר ומדוע זה עזר לי? האם באמת יכול תוך כמה שעות ספורות לעזור כזה דבר? אשמח להסבר קצר על העניין. תודה, הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תעלת רוק וטיפול עם לימון

הוספת תגובה

• תעלת רוק ולימון - תגובה

ד``ר גלית כהן
    02/07/2012

לעיתים תעלה של בלוטת רוק נחסמת. כשהחשימה קלה, עם חומר רך עדיין, שלא הסתייד, שתיית / מציצת מוצרים חמוצים גורמת להפרשת רוק מוגברת השוטפת את הבלוטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ד``ר גלית כהן
    02/07/2012

לעיתים תעלה של בלוטת רוק נחסמת. כשהחסימה קלה, עם חומר רך עדיין, שלא הסתייד, שתיית / מציצת מוצרים חמוצים גורמת להפרשת רוק מוגברת השוטפת את הבלוטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מודה לך מאוד

הילה
    03/07/2012

אכן זה עבד תודה לאל הבלוטה כבר שבה למקומה בשלום :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ד``ר גלית כהן
    02/07/2012

לעיתים תעלה של בלוטת רוק נחסמת. כשהחשימה קלה, עם חומר רך עדיין, שלא הסתייד, שתיית / מציצת מוצרים חמוצים גורמת להפרשת רוק מוגברת השוטפת את הבלוטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו