פה ולסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פה ולסת
    זוהר
    12/07/2012

שלום רב
    שמי זוהר בן 35, לפני כשנה התחילו לי כאבים בפרקי הלסת, בתקופה שבה הייתי גם בעיצומו של טיפול שורש, פניתי למומחה פה ולסת ובתחילה הוא טען שיש נוזלים וקיבלתי ארקוקסיה ל 10 ימים+לבוא אליו בסיום טיפול השורש, לאחר כ 3 חודשים בערך נפגשנו שוב והוא טען שהכול בסדר אף על פי שכואב לי, לאחר עוד כ 3 חודשים הוא ביקש ממני לעקור שן אז עקרתי, לא מזמן הייתי שוב אצלו והוא המליץ על כלכלה רכה+עוד ארקוקסיה ל 10 ימים.
    לפני כשבועיים היו לי כאבים מתחת לאוזן (אאג אומר שאוזני נקיות ואין דלקות) למשך קרוב ל 10 ימים.
    בקרוב ישנו עוד מפגש איתו ותחושתי היא שאין לו מענה בשבילי.
    האם ישנו צילום שיכול לקבוע מה קורה לי, הוא אגב לא ביקש ממני לעשות צילום כלשהוא .אני אובד עיצות, זהו מצב שפוגע באיכות החיים, במצב הפיזי והנפשי.
    בעיקרון לא מזמן עשיתי צילום פנורמי אצל רופא השיניים לפני העקירה, צירפתי אותו.
    אשמח אם תוכלו להציץ שם לכיוון פרקי הלסת ולומר אם יש משהו חריג.
    אודה על כל תובנה
    זוהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פה ולסת

הוספת תגובה

• עוד פרט קטן

זוהר
    12/07/2012

יש לציין עוד שיש לי גם ציפצופים באוזניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד``ר עדי אריאלי
    15/07/2012

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_כירורגית_פה_ולסת_סרטן_הפה_והלוע' id=link]כירורגית פה ולסת, סרטן הפה והלוע[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו