סתימה עמוקה וכאב לחום קור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סתימה עמוקה וכאב לחום קור
    יעלי
    07/08/2012

שלום. היתה לי בשן טוחנת למעלה סתימה שנפלה, עקב פחד חזק מרופאי שיניים. טיפלתי אחרי חצי שנה רופא אמר לי לפני הטיופל שזה מאוד קרוב לעצב, צילם את זה והחליט לעשות סתימה עמוקה.ולא שורש
    עברו מאז חמישה שבועות, יש לי כאב אדיר והרגשה שזה פועם מעל השן, הכאב לדעתי הוא לאחר שתייה חמה או קרה, הכאב לדעתי הוא מעל השן ולא בשן עצמה. לקחתי גם אנטיביוטיקה ישר אחרי הטיפול . מסיבה של חידק קל בגרון . הטיפול לקח כ- 45 דקות, לא תמיד היה על רטוב כי אני נחנקת בקלות מהמים מהשאף .
    הכאב אחרי הסתימה העמוקה הוא הרבה הרבה יותר גרוע מאשר לפני שהלכתי לראופא שיניים!
    השאלה היא :
    למה לא נעשה לי טיפול שורש ישר והרופא החליט , לטענתו- "לעשות סתימה עמוקה ולראות אם הכאב יחלוף בעצמו או לו".
    האם הכאב והרגישות - שנמשך למשך שעה אחרי חשיפה לחום קור של השן- יחלוף מעצמו או זה אומר שצריך טיפול שורש? כמה זמן אוכל להמתין והאם זה יחמיר אם אמתין, כי כאמור אני מאוד פוחדת מרופאי שיניים ועל כן מנסה להימנע מטיפול חוזר (אחליף רופא הפעם)
    האם אפשר לקבל החזר על הטיפול הכנראה לא נכון הזה הזה שגרם ליותר כאב מאשר להקלה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סתימה עמוקה וכאב לחום קור

הוספת תגובה

• סתימה עמוקה וכאב לחום קור - תגובה

ד''ר פאדי חורי
    08/08/2012

שלום לך יעלי
    לא ממליץ לך להחליף את הרופא שלך.פשוט ניסה לבצע לך טיפול יותר שמרני לכן החליט לבצע סתימה ולא טיפול שורש ולעקוב אחרי התגובה של השן. אם את מרגישה כאבים ממושכים בשן אז את צריכה לעדכן אותו והוא כנראה יעשה צילום ויחליט לבצע טיפול שורש. תקבעי פגישה דחופה אצלו לעזרה ראשונה כדי שלא תסבלי יותר.
    תרגישי טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו