הלבנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הלבנה
    אן
    22/08/2012

שלום הרופא שלי משתמש בחומר הלבנה במזרקים חומר אחד נקרא אופלסנס השני נקרא קטרס או משהו כזה - החומר שמשתמשים בו בקופ"ח כללית, יש עוד חומר שנקרא בייט נייט , מה ההבדלים בין החומרים הללו ? מה נחשב ליותר מוצלח? השיניים שלי די לבנות נוטות לגוון אפרפר. מה ההבדלים בין האחוזים של החומר ומה עדיף יותר ה20% או ה15% תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הלבנה

הוספת תגובה

• הלבנה - תגובה

ד''ר פאדי חורי
    22/08/2012

שלום לך אן
    כל החומאים טובים .ניתן להתחיל בריכוז נמוך(15%) ולעבור לריכוז יותר גבוה בגלל הרגישות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אן
    23/08/2012

תודה רבה לך, עוד שאלה קטנה - השיניים שלי די לבנות נוטות לגוון טיפה אפרפר, האם ההלבנה ( בעתיד אולי ) תחמיר את גוון האפרפר , או שזה יעשה טוב ? תודה רבה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - תגובה

ד''ר פאדי חורי
    23/08/2012

ההלבנה לא תחמיר את הצבע האפרפר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו