תעזרו הגעתי למבוי סתום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעזרו הגעתי למבוי סתום
    ארטיום
    24/08/2012

שלום
    נתחיל בזה שיש לי 3 כתרים קדמיים
    אותם עשיתי בחברת ביטוח כשה נפלתי במסגרת לימודית ועשיתי אותם בחינם
    לפני כשנה
    הבעיות התחילו כאשר כל פעם שהיתי שותה תה או מים חמים המתכות מתחת לכתרים היו מתעבות וזה היה כואב ..
    לא היתי מתייחס עד שהתחלתי להרגיש סימפטומים של קשיי התמצאות
    שיווי משקל לא טוב קושי בדיבור והכל התחיל להדרדר
    ניסיתי למצוא סיבות לא הבנתי ממה זה
    היו התקפי דיכאון פתאומיים וקשיי נשימה
    עשינו את כל הבדיקות והכל בסדר
    ואז פתאום העברתי יד מאחורי השן ונוצר שמה רווח גדול עד שיכולתי להכניס את כל הציפורן
    בין הכתר לחוך זה בשניי הקדמיים!
    והבנתי שכל פעם שהיתי שותה משהו חם המתכת הייתה נמסה ישר לתוך הגוף ומכך נוצר הרווח הגדול הזה!
    אני לא יודע מה לעשות כי זה תמיד מחמיר ההורים לא מתייחסים כי כל הבדיקות בסדר
    וכמו שהבנתי כנראה לא עשו לי את הכתר באמת ממתכת אצילה אלה מחומר יותר זול אמלגם! מתכת אצילה לא אמורה להיות מושפעת מהסביבה בפה!
    ברור הריי יותר זול לחברת ביטוח הידוע לשמצה לשים כתר חרסינה מאוחה לאמלגם!
    מה שגיליתי היתה בשוק! שהחומר יכול לעבור מטילציה למטיל מרקורי ולפגוע ישר במוח,מיהרתי לחפש את הסימפטומים של הרעלת כספית או פגיעה של מתיל מרקורי במוח ונדהמתי לצערי לגלות שאלו הסימפטומים שיש לי! במיוחד החוסר התמצאות בסביבה שתוקף אותי ! עכשיו אני לא יודע מה לעשות המצב המנטלי שלי ממש מתדרדר ואני מתקשה לכתוב מה שכתבתי!אי אפשר לתאר את הסבל שאני עובר! צריך פיתרון דחוף!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תעזרו הגעתי למבוי סתום

הוספת תגובה

• תעזרו הגעתי למבוי סתום - תגובה

ד''ר פאדי חורי
    26/08/2012

שלום לך
    רק ליידע אותך:אין כתרים חרסינה שמאוחים מתכת אמלגם. אמלגם הינו רק לסתימות.
    הרווח בתוך הכתרים הינו או בגלל שהכתרים לא בוצעו בצורה הכי טובה ולא יושבים טוב על השיניים שמתחת או שהתפתחה עששת בתוך הכתרים.
    השאלה אם עברת בדיקת אלרגיה של אותה מתכת שהשתמשו בכתרים ומה התוצאות.
    אלרגיה למתכת קיימת כאשר במגע עם מתכת מסוימת הגוף מפתחת תגובה אלרגית. התגובה יכולה להיות מיידית או מאוחרת ויכולות להיות לה ביטויים שונים. החל מפריחה על העור, סחרחורת, חולשה וכלה בקשיי נשימה ואיבוד הכרה. ישנן בדיקות המיועדות לאתר אלרגיות למתכות והן עוזרות לנו להמנע ממגע עם המתכות אליהן אנו אלרגים. אלרגיה נוצרת גם בחשיפה מינימלית למתכת ואין לה קשר לרעילות המתכת. יתכן שנהיה במגע עם מתכת מאוד רעילה אך אין לנו אלרגיה אליה ולכן לא נחווה תופעות אלרגיות אלא נזקים של רעילות כמו שהסברתי למעלה.
    ניתן להחליף את הכתרים האלה בכתרים ללא מתכת שזה מה שמקובל היום בשיניים הקדמיות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו