ריח רע בנקודה מסויימת בפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריח רע בנקודה מסויימת בפה
    יעל
    01/09/2012

שלום,
    כשאני מעבירה חוט דנטלי בין השיניים, במקום מאוד מסויים (בין השן האחרונה לשן שלפני אחרונה בצד השמאלי התחתון של הלסת), החוט יוצא משם עם ריח רע מאוד!
    אני חוששת שזה עושה לי ריח רע מהפה.
    בשאר המקומות בפה זה לא קורה, רק בנקודה הזו וזה תמיד קורה שם כשאני מעבירה שם חוט.
    הייתי אצל רופא שיניים ועשיתי צילום שורש בפה וגיליתי שאני צריכה לעשות מספר סתימות, אחת מהן באמת באיזור ולכן חשבתי שהריח הוא כנראה מעששת.
    לאחר סיום הטיפולים, עדיין הבעיה לא נפתרה !
    לכן בעיה של חור בשן שם נפסלה..
    אז איך זה שדווקא שם יש ריח רע? מה ניתן לעשות?

בנוסף, באותו מקום או אולי שן ליד.. איפה שעשו לי סתימה, יש לי רגישות נוראית לקור ולמתוק. כאבים עזים ולכן אני כמעט ולא יכולה לאכול בצד הזה של הפה כשאני אוכלת מאכלים קרים.
    חזרתי לרופא שעשה לי את הסתימה בקשר לכאבים האלו והוא אמר שאין מה לעשות בקשר לכך ושזו רגישות בגלל הסתימה. האם אני אצטרך לסבול מהרגישות הזו לנצח?? באמת אין מה לעשות??
    תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריח רע בנקודה מסויימת בפה

הוספת תגובה

• מחכה למענה..

יעל
    08/09/2012

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריח רע בנקודה מסויימת בפה - תגובה

ד``ר עדי אריאלי
    16/09/2012

שלום יעל,
    ריח רע נקודתי מקורו לרוב מבעיית חניכיים באזור.
    לגבי הרגישות לאחר הסתימה, זו תופעה שכיחה ולרוב חולפת. אם הרגישות בלתי נסבלת אז יש לבדוק שוב.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו