מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיני בינהבחור07/09/2012
אני בן 21 וצמחה לי שן בינה בצד שמאל למטה בצורה לא טובה 90 מעלות אני חושב, הרופאת שיניים שלי המליצה לי לעקור אותה ואת הבינה שלמעלה באותו הצד שיציאה בסדר משום שאם נעקור את הבינה שלמטה העליונה בעקבות זאת תתחיל לצנוח או לעשות בעיות,
האם באמת כדאי להוריד את שניהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיני בינה - תגובה
ד''ר פאדי חורי09/09/2012שלום לך בחור
תקשיב לעצות של הרופאה שלך.היא צודקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר הסבר?
בחור11/09/2012למה השן בינה העליונה אמורה לעשות בעיות ברגע שיורידו את הבינה שלמטה?
כדאי ללכת למומחה? או לכל אחד שעושה עקירות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר הסבר? - תגובה
ד''ר פאדי חורי12/09/2012שלום לך בחור
ברגע שעוקרים את התחתונה אז העליונה מתחילה לבקוע יותר לכיוון השיניים התחתונות ומפריעה לסגר.
אתה יכול לגשת לכל רופא שיניים שיודע לעקור שיני בינה ולא חייב מומחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי הייתה בעיה כזאת
שמואל11/09/2012הייתה לי שן בינה בצד ימין למטה שצמחה לא נכון, כאילו השורשים הולכים ללחי ואותה מן הסתם יש לעקור, ואת העליונה הכירורג המליץ לעקור מכיוון שבעצם אין לעליונה אינטרקציה עם כלום והיא פשוט תמשיך לצמוח או משהו כזה..... קיצר הרופאת שיניים ששלחה אותי אליו אמרה שזה שטויות וזה לא יקרה ביום אחד, אלא בעוד הרבה הרבה שנים אז אין טעם לעקור.
אצלי במקרה גם היה חור בשן העליונה וזה כבר כמעט הגיע לעצב ולכן עקרתי גם אותה, אז אין טעם לעקור שן בריאה ואם לא כואב כלום אל תעקור שתי שיניים.
לעקור שן בינה כירורגית זה מספיק ודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי הייתה בעיה כזאת - תגובה
ד''ר פאדי חורי12/09/2012תגובה לשמואל
אכן שזה לא קורה ביום אחד אלא תוך חודשים אבל מומלץ להוציא אותה כי היא גם useless* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?