שיני בינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיני בינה
    בחור
    07/09/2012

אני בן 21 וצמחה לי שן בינה בצד שמאל למטה בצורה לא טובה 90 מעלות אני חושב, הרופאת שיניים שלי המליצה לי לעקור אותה ואת הבינה שלמעלה באותו הצד שיציאה בסדר משום שאם נעקור את הבינה שלמטה העליונה בעקבות זאת תתחיל לצנוח או לעשות בעיות,

האם באמת כדאי להוריד את שניהם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיני בינה

הוספת תגובה

• שיני בינה - תגובה

ד''ר פאדי חורי
    09/09/2012

שלום לך בחור
    תקשיב לעצות של הרופאה שלך.היא צודקת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר הסבר?

בחור
    11/09/2012

למה השן בינה העליונה אמורה לעשות בעיות ברגע שיורידו את הבינה שלמטה?
    כדאי ללכת למומחה? או לכל אחד שעושה עקירות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר הסבר? - תגובה

ד''ר פאדי חורי
    12/09/2012

שלום לך בחור
    ברגע שעוקרים את התחתונה אז העליונה מתחילה לבקוע יותר לכיוון השיניים התחתונות ומפריעה לסגר.
    אתה יכול לגשת לכל רופא שיניים שיודע לעקור שיני בינה ולא חייב מומחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי הייתה בעיה כזאת

שמואל
    11/09/2012

הייתה לי שן בינה בצד ימין למטה שצמחה לא נכון, כאילו השורשים הולכים ללחי ואותה מן הסתם יש לעקור, ואת העליונה הכירורג המליץ לעקור מכיוון שבעצם אין לעליונה אינטרקציה עם כלום והיא פשוט תמשיך לצמוח או משהו כזה..... קיצר הרופאת שיניים ששלחה אותי אליו אמרה שזה שטויות וזה לא יקרה ביום אחד, אלא בעוד הרבה הרבה שנים אז אין טעם לעקור.

אצלי במקרה גם היה חור בשן העליונה וזה כבר כמעט הגיע לעצב ולכן עקרתי גם אותה, אז אין טעם לעקור שן בריאה ואם לא כואב כלום אל תעקור שתי שיניים.

לעקור שן בינה כירורגית זה מספיק ודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי הייתה בעיה כזאת - תגובה

ד''ר פאדי חורי
    12/09/2012

תגובה לשמואל
    אכן שזה לא קורה ביום אחד אלא תוך חודשים אבל מומלץ להוציא אותה כי היא גם useless

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו