הלבנת שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הלבנת שיניים
    anna
    07/09/2012

אני שוקלת לעבור הלבנת שיניים ובודקת שיטות שונות.
    עד כמה שאני מבינה האופציות הן סד ביתי או טיפול במרפאה ב LED או לייזר.

יש העדפה לשיטה מסוימת? אני יודעת שיש הסתייגות מלייזר ושעצם החימום פוגע בחניכיים ובשיניים ויוצר רגישויות - זה תופס גם לגבי שיטת ה LED? מה ההבדל בינה לבין הלייזר ואיך ה LED תורם בכלל לפעילות הכימית אם מדובר באור קר?

ובנוגע לחומר - מה יעיל יותר ובטוח יותר carbamide peroxide או hydrogen peroxide?
    יש אחוז מסוים של חומר פעיל שאתה ממליץ עליו?
    בעקרון אני צריכה הלבנה די קלה ולא משהו אינטנסיבי מידי, אני לא רוצה שזה יהיה מובחן יותר מידי שהשיניים עברו הלבנה.

תודה רבה על המענה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הלבנת שיניים

הוספת תגובה

• הלבנת שיניים - תגובה

ד``ר עדי אריאלי
    16/09/2012

שלום אנה,
    שתי השיטות משיגות את אותה תוצאה בסופו של דבר. שיטת ה-LED היא שיטה בה משתמשים באור קר שאינו עושה נזק לשן. שיפעול החומר הוא כימי האמצעות אורך הגל של אור ה-LED.
    בשימוש בחומר טוב (ויקר על פי רוב) ולפי הוראות היצרן לא אמור להיות נזק ולא משנה באיזו שיטה משתמשים.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לדוקטור

מישקה
    19/09/2012

על תשובה נהדרת.
    יוסי כהן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו