מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולי שיניים באוניברסיטה. כדאי?אלמוני10/09/2012
הלכתי לכמה מרפאות שיניים וכל רופא מביע דעה אחרת.
התרשמתי מכל הרופאים שהם לא אומרים דברים שלא כדאי לעשות, אבל כל אחד אומר משהו אחר, והם חלוקי דעות בנושאים מסוימים..
באחת ממרפאות השיניים הרופא אמר לי את האמת שהמצב שלי בעייתי ולא הציע פתרונות חלקיים והפנה אותי לאוניברסיטת ת"א.. אמנם הוא הפסיד לקוח אבל לפחות יצא ישר ואמר את האמת במקום למלא לו את רשימת הטיפולים שרופא כללי יכול לעשות כדי להרוויח עליהם כסף.
השאלה שלי היא כזאת. האם מומלץ לדעתכם לעשות טיפולים באוניברסיטה? (בת"א).
הבנתי שהמחירים זולים והתוכניות טיפול נראה לי יהיו כמו שצריך כי זה לצורכי לימוד ובפיקוח מרצים מנוסים. המינוס היחידי שאת הטיפולים עושים סטודנטים בחלקם לא מנוסים (חלקם אולי כן).. אבל הם צריכים לקבל את הניסיון איכשהו לא? וסה"כ מדובר בחברה רציניים שהם רופאי השיניים של המחר.
אגב יש לי בעיות סגר, והשתלה שצריך לעשות לפי מה שהתרשמתי עד כה.
בגלל שאני מניח שלמדתם באוניברסיטה מתישהו (אפילו אם זה לפני שנים רבות ובאוניברסיטה אחרת) אני מקווה שיש לכם מושג איך זה פחות או יותר ותוכלו לעזור לי בנושא. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי שיניים באוניברסיטה. כדאי? - תגובה
ד''ר פאדי חורי11/09/2012טיפול באוניברסיטה יכול להיות מצויין ולא משנה אם המטפל הינו סטודנט או מתמחה כי ישנו פיקוח על הנעשה.
מצד שני תוכל למצוא רופאים פרטיים עם ידע ונסיון רב שיכולים לתת לך מענה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. התגובה תרמה לי
אלמוני11/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?