טיפולי שיניים באוניברסיטה. כדאי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולי שיניים באוניברסיטה. כדאי?
    אלמוני
    10/09/2012

הלכתי לכמה מרפאות שיניים וכל רופא מביע דעה אחרת.
    התרשמתי מכל הרופאים שהם לא אומרים דברים שלא כדאי לעשות, אבל כל אחד אומר משהו אחר, והם חלוקי דעות בנושאים מסוימים..
    באחת ממרפאות השיניים הרופא אמר לי את האמת שהמצב שלי בעייתי ולא הציע פתרונות חלקיים והפנה אותי לאוניברסיטת ת"א.. אמנם הוא הפסיד לקוח אבל לפחות יצא ישר ואמר את האמת במקום למלא לו את רשימת הטיפולים שרופא כללי יכול לעשות כדי להרוויח עליהם כסף.

השאלה שלי היא כזאת. האם מומלץ לדעתכם לעשות טיפולים באוניברסיטה? (בת"א).
    הבנתי שהמחירים זולים והתוכניות טיפול נראה לי יהיו כמו שצריך כי זה לצורכי לימוד ובפיקוח מרצים מנוסים. המינוס היחידי שאת הטיפולים עושים סטודנטים בחלקם לא מנוסים (חלקם אולי כן).. אבל הם צריכים לקבל את הניסיון איכשהו לא? וסה"כ מדובר בחברה רציניים שהם רופאי השיניים של המחר.
    אגב יש לי בעיות סגר, והשתלה שצריך לעשות לפי מה שהתרשמתי עד כה.
    בגלל שאני מניח שלמדתם באוניברסיטה מתישהו (אפילו אם זה לפני שנים רבות ובאוניברסיטה אחרת) אני מקווה שיש לכם מושג איך זה פחות או יותר ותוכלו לעזור לי בנושא. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפולי שיניים באוניברסיטה. כדאי? - תגובה

ד''ר פאדי חורי
    11/09/2012

טיפול באוניברסיטה יכול להיות מצויין ולא משנה אם המטפל הינו סטודנט או מתמחה כי ישנו פיקוח על הנעשה.
    מצד שני תוכל למצוא רופאים פרטיים עם ידע ונסיון רב שיכולים לתת לך מענה טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה. התגובה תרמה לי

אלמוני
    11/09/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו