כאבים עזים בשן שעברה סתימה עמוקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים עזים בשן שעברה סתימה עמוקה
    ענת יוסף
    10/10/2012

לפניי כחודש חודשה סתימה בשן טוחנת. הרופא אמר כי היא מאד עמוקה ולכן כל הכאבים העזים שחשתי גם יותר משבוע אח"כ, נורמליים לחלוטין, כיון שבמהלך הסתימה נפגעות רקמות. בנתיים הרופא נסע לחו"ל לחודש, ואני נותרתי עם כאבים, שיוצרים לחץ וכאב בשניים סמוכות ומקבילות. עד לפני כשבוע מאד כאב לי מגע עם קור, וכעת לא. יש לי תחושות של לב הולם בשן. החנכיים כואבות למגע לוחץ, וישנה בליטה קטנה וכואבת למגע, סמוך ללסת. אני תוהה אם זו דלקת ועליי לרוץ לרופא, גם אם אחר, כדי שלא תתפשט, או שלסמוך על דבריו של הרופא גם אם הזמן שעבר מאז(חודש!), נראה לא סביר בעליל. מיותר לציין כי איני יכולה לאכול עליה, ודאי שלא דברים קשים. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים עזים בשן שעברה סתימה עמוקה - תגובה

ד``ר גלית כהן
    17/10/2012

סתימה עמוקה היא טיפול מצויין בו מנסים "להציל" שן מטיפול שורש. בשל הקרבה הרבה לעצב יש כאב ובעיקר רגישות לקור לאחר הסתימה, אפילו למספר שבועות.
    אבל סוג הכאב שאת מתארת כעת מתאים לטיפול שורש ונראה לי שרצוי לפנות לרופא לבדיקה ולפתוח את השן לטיפול שורש במידת הצורך. זה הסיכון בביצוע סתימה עמוקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו