סתימות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סתימות
    אלי
    11/10/2012

שלום,
    היום הלכתי לבדיקה אצל רופא שיניים.הוא אמר שיש לי 6-7 סתימות לעשות.שאלתי כמה למעלה וכמה למטה והוא אמר ש2 למעלה ו3 למטה.אמרתי שזה יוצא 5 אז הוא אמר אה לא סליחה 4 למטה ו1 למעלה(לא הגבתי לא רציתי להישמע חצוף או מתחכם אבל זה עדיין יוצא 5 סתימות).הסיפור היה נשמע קצת מוזר במיוחד כי אני לא מרגיש שום בעיה חוץ מסתימה לבנה שקצת התפוררה(כשהזכרתי את זה הוא אמר ששם באמת החור גדול).
    עוד משהו,הוא אמר שעדיף סתימות כסופות מלבנות בשיניים טוחנות כי הן יותר עמידות ולבנות אצטרך להחליף כל כמה שנים כמו זאת שהתפוררה עד ש"לא יישארו לי שיניים כמעט בגיל 40".
    עד כאן הסיפור עכשיו כמה שאלות:
    1)כדאי ללכת לקבל חוות דעת נוספת?הוא היה נשמע לא כ"כ אמין.
    2)האם אתם מסכימים עם הקביעה כי מומלץ יותר סתימות כסופות למרות המראה הפחות מחמיא?
    3)האם אן סיכון בסתימות כסופות שתיכנס כספית לגוף שלי ותזיק?

אגב,אם זה רלוונטי,אני חייל וזה היה רופא צבאי.

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סתימות

הוספת תגובה

• סתימות - תגובה

ד``ר גלית כהן
    17/10/2012

אם אתה מרגיש חוסר ביטחון פנה לחוות דעת נוספת.
    בנושא סוג הסתימה הדעות חלוקות. סתימות כסופות הוכיחו את עצמן כבר עשרות רבות של שנים. הסתימות בצבע השן חדשות יותר בשוק רפואת השיניים ובראשית דרכן אכן היו חלשות יותר.
    היום ישנם חומרים חדשים, שבביצוע נכון והקפדה על פרוטוקול הסתימה מגיעות לתוצאות לא פחות טובות מהסתימות הכסופות, עם יתרונות נוספים של אפשרויות תיקון ותחזוקה טובים יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו