נפיחות משמעותית וכאבים אחרי ז.הרדמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות משמעותית וכאבים אחרי ז.הרדמה
    נירית
    16/10/2012

ד"ר שלום, לפני כמה שעות יצאתי מטיפול שיניים (עזרה ראשונה) על שן בינה עליונה כואבת. הרופא צילם את השן, אמר שצריך עקירה ועשה לי זריקת הרדמה. כמה שניות לאחר הזריקה התנפחה לי הלחי באיזור הזריקה משמעותיתוכאב לי נורא שנגעתי בפנים.
    עברו 4 שעות ואני עדיין סובלת מנפיחות וכאבים באזור הרכה והלחי. ממש מקרין לי לכל האזור בצד זה.
    אני לוקחת כרגע אינטיביוטיקה וכדורים להורדת הנפיחות וגם ישר לאחר הזריקה הרופא נתן לי 4 כדורים.2+2. בחיים לא קרה לי דבר כזה. פעם ראשונה שאני מטפלת אצלו ואני ממש סובלת ומודאגת.
    האם תופעה זו נורמלית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נפיחות משמעותית וכאבים אחרי ז.הרדמה - תגובה

ד``ר גלית כהן
    17/10/2012

יכול להתפתח כאב לאחר הרדמה מקומית. מסיבות שונות כמו שטף דם באזור. היווצרות "כיס אויר" אמפיזמה וכד.
    אם לא ישתפר משמעותית עד מחר, חזרי לבדיקה , אולי צריך כיסוי אנטיביוטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

נירית
    17/10/2012

אני לוקחת אנטיביוטיקה ותרופה להורדת הנפיחות ועדיין נפוח.
    האם זוהי רשלנות רפואית? הוא אמר שיש דלקת והוא מוציא אותה לאחר שעשה את הזריקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד``ר גלית כהן
    17/10/2012

זו לא רשלנות, זה סיבוך מצער שקורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו