מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קיר השן קרסיונתן27/10/2012
שלום,
לפני כשבוע עברתי טיפול הסרת אבנית אצל שיננית. היום, בשעת אכילה הרגשתי חלק מחוספס בפה ובבדיקה במראה, נראה שקיר השן קרס באחת השיניים האחוריות שלי. אני לא מרגיש כאב, אבל אני לא יודע מה החומרה של הדבר.
מה הטיפול המומלץ, מהי הדחיפות?
ראוי לציין שאני נמצא בצבא ואת טיפולי השיניים שלי אני מבצע שם - האם ייתכן שישנו קשר בין הטיפול אצל השיננית לקריסת קיר השן?
תודה!
יונתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיר השן קרס - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן27/10/2012תמונה יפה זה עוזר.פשוט נשבר לך קיר בשן ,לא קשור לשיננית .יש לך סתימה ישנה צריך להחליף.לא להזניח.אם לא כואב זה כבר טוב.כמה דחוף תלוי בצילום .רצוי בהקדם אבל לא צריך לרוץ לעזרה ראשונה , להיזהר בלעיסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יונתן
רוני29/10/2012שלום יונתן לפי התמונה נראה באמת שחלק מהשן איננו .ולא נראה לי שזה בגלל השיננית .כי שום טיפול ולו הכי אגרסיבי לא יכול לשבור שן. כפי הנראה קיר השן היה חלש מלחתחילה כיוון שיש בה גם סתימה דיי גדולה. רצוי לפנות לרופא כדי לבדוק את העניין בכדי שלא תיהיה עששת משנית. רוני שיננית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?