קיר השן קרס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיר השן קרס
    יונתן
    27/10/2012

שלום,
    לפני כשבוע עברתי טיפול הסרת אבנית אצל שיננית. היום, בשעת אכילה הרגשתי חלק מחוספס בפה ובבדיקה במראה, נראה שקיר השן קרס באחת השיניים האחוריות שלי. אני לא מרגיש כאב, אבל אני לא יודע מה החומרה של הדבר.

מה הטיפול המומלץ, מהי הדחיפות?
    ראוי לציין שאני נמצא בצבא ואת טיפולי השיניים שלי אני מבצע שם - האם ייתכן שישנו קשר בין הטיפול אצל השיננית לקריסת קיר השן?

תודה!

יונתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קיר השן קרס

הוספת תגובה

• קיר השן קרס - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    27/10/2012

תמונה יפה זה עוזר.פשוט נשבר לך קיר בשן ,לא קשור לשיננית .יש לך סתימה ישנה צריך להחליף.לא להזניח.אם לא כואב זה כבר טוב.כמה דחוף תלוי בצילום .רצוי בהקדם אבל לא צריך לרוץ לעזרה ראשונה , להיזהר בלעיסה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יונתן

רוני
    29/10/2012

שלום יונתן לפי התמונה נראה באמת שחלק מהשן איננו .ולא נראה לי שזה בגלל השיננית .כי שום טיפול ולו הכי אגרסיבי לא יכול לשבור שן. כפי הנראה קיר השן היה חלש מלחתחילה כיוון שיש בה גם סתימה דיי גדולה. רצוי לפנות לרופא כדי לבדוק את העניין בכדי שלא תיהיה עששת משנית. רוני שיננית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו