מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב שינייםתמר29/10/2012
שלום
לפני כחודש וחצי אכלתי והרגשתי שנפלה לי חלק מהסתימה בשן, המשכתי לאכול על אותו הצד והיתי מנקה כל פעם עם קיסמי שיניים, השן לא כאבה לי בכלל ולכן לא מיהרתי לללכת לרופא השיניים.
לפני כשבועיים הגעתי לרופא לטפל בשן אחרת שכאבה ובאותה ההזדמנות ביקשתי שיעשה לי סתימה בשן שהסתימה נפלה לפני כחודש וחצי (השן בכלל לא כאבה לי)
באמצע הטיפול כשהרופא ניקה את השן הרגשתי כאב חד מאוד וכאבה לי השן הרופא נתן לי זריקה בכדי להמשיך בטיפול והוא אמר שיש שם נמק ולכן הוא שם תרופה ושם סתימה זמנית. אחרי יומיים הכאב לא עבר (כואב לי רק כשאני נוגעת בשן אם אני לא נוגעת בשן אז אין כאב) הגעתי שוב לרופא והוא פתח את הסתימה ואמר לי שיש גזים בשן ולכן כואב לי הוא שם תרופה ושם צמר גפן בכדי שהגזים יצאו ואמר לי לבוא בעוד יומיים. חזרתי אחרי יומיים ועדיין כאב לי בשן הרופא אמר לי לקחת אנטביוטיקה ל 5 ימים ושם לי תרופה אחרת וסגר את השן עם סתימה זמנית אמר שבועד שבועיים אני צריכה לבוא אילו והוא ינקה רק חלק מהסתימה וישים לי מבנה וכתר.
אחרי שסיימתי את האנטביוטיקה הגעתי שוב לרופא כיוון שלמרות שסיימתי את האנטביוקטיה עדיין כואב לי רק כשאני נוגעת בשן. הרופא אמר שעדיין יש לי גזים שם תרופה וסתימה ואמר לי שתוך כמה ימים הכאב יעבור.
מה זה גזים בשן? נראה לי שהרופא פגע לי במשהו בשן בטיפול הראשון וכתוצאה מכך כואבת לי השן האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב שיניים - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן29/10/2012זה אומר שיש נמק של מוך השן ?האם התחלת טיפול שורש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב שיניים המשך
תמר30/10/2012יכול להיות אני חושבת שכן, הרופא החדיר לי כל מיני מחטים בכל מיני צבעים אדום , לבן , ירוק לא לא נאמר שנעשה טיפול שורש.
בכל מצב גם הרופא עושה טיפול שורש מדוע כואבת לי השן כבר יותר משבועיים?
איך יכול להיות שאני מגיעה לטיפול ללא בשן ללא כאבים בשן ופתאום יש לי כאבים כבר למעלה משבועיים?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב שיניים המשך - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן30/10/2012כאשר השן עם נמק בשלב הראשון לפני שמתפתחים גזים השן לא כואבת. בזמן הטיפול יש תגובה של הרקמות מסביב לשן וזאת הדלקת שאמורה לסלק את הזיהום בעזרת הטיפול שורש. אם זה יעזור הכאב יחלוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?