מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתל שנדחה פעמייםPaila01/11/2012
אני בת 54. לפני כ-6-5 שנים עשו לי שני שתלים (שיניים 44 ו-45). לפני כשנתיים היו לי כאבים במקום והסתבר שהשתל יצא מן המקום. עשו לי שתל חדש ועכשיו התופעה חזרה על עצמה. הרופאה הוציאה לי את השתל שזז והשאירה גם את הסמוך אליו ללא כיסוי "כדי שהעצם תתאושש" ואחרי זה לדעתה צריך לעקור את שן 43, לעשות שם שתל, לעשות שתל גם ב-46 (שם אין לי כבר שן וגם לא שתל) ולעשות גשר על 4 השיניים. ראשית מה יכולה להיות הסיבה לכך שהשתל מחזיק זמן מה ואז יוצא מן המקום וזו כבר פעם שנייה? שנית: האם לטיפול המוצע אכן יש סיכויים טובים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתל שנדחה פעמיים - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן01/11/2012לתשובה מדוייקת לשאלתך צריך לקבל נתונים מלאים. האם את מעשנת האם יש מחלת חניכיים ברקע?סכרת ,בריחת סידן? מה רמת צחצוח השיניים שלך האם את מגיע לשיננית באופן סדיר.מה איכות העצם שבו עברת השתלה.הספרות המקצועית מראה שאם פעמיים השתל נכשל באותו מקום הסיכוי לפעם שלישית קטן מאוד. ויש צורך למקם את השתל במקום אחר.קשה ליעץ תוכנית טיפול ללא נתונים קליניים ורנטגניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?