שתל שנדחה פעמיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתל שנדחה פעמיים
    Paila
    01/11/2012

אני בת 54. לפני כ-6-5 שנים עשו לי שני שתלים (שיניים 44 ו-45). לפני כשנתיים היו לי כאבים במקום והסתבר שהשתל יצא מן המקום. עשו לי שתל חדש ועכשיו התופעה חזרה על עצמה. הרופאה הוציאה לי את השתל שזז והשאירה גם את הסמוך אליו ללא כיסוי "כדי שהעצם תתאושש" ואחרי זה לדעתה צריך לעקור את שן 43, לעשות שם שתל, לעשות שתל גם ב-46 (שם אין לי כבר שן וגם לא שתל) ולעשות גשר על 4 השיניים. ראשית מה יכולה להיות הסיבה לכך שהשתל מחזיק זמן מה ואז יוצא מן המקום וזו כבר פעם שנייה? שנית: האם לטיפול המוצע אכן יש סיכויים טובים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתל שנדחה פעמיים

הוספת תגובה

• שתל שנדחה פעמיים - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    01/11/2012

לתשובה מדוייקת לשאלתך צריך לקבל נתונים מלאים. האם את מעשנת האם יש מחלת חניכיים ברקע?סכרת ,בריחת סידן? מה רמת צחצוח השיניים שלך האם את מגיע לשיננית באופן סדיר.מה איכות העצם שבו עברת השתלה.הספרות המקצועית מראה שאם פעמיים השתל נכשל באותו מקום הסיכוי לפעם שלישית קטן מאוד. ויש צורך למקם את השתל במקום אחר.קשה ליעץ תוכנית טיפול ללא נתונים קליניים ורנטגניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו