שיניים קדמיות מתנגשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיניים קדמיות מתנגשות
    שלומי
    05/11/2012

שלום
    פתאום וללא סיבה ברורה אני מרגיש שהשיניים הקדמיות שלי מתנגשות זו בזו (שן בלסת התחתונה מגרדת מאחורה שן בלסת העליונה) וזה ממש מפריע.
    מה אפשר לעשות ? זה משגע אותי ומתחיל לכאוב (אני גם מרגיש שהשן העליונה זזה בקטנה בכל התנגשות כזו ובזמן אכילה).
    הסיבה היחידה שאולי גרמה לזה היא שבטעות נגסתי בעצם ובאמת השן הקדמית כאבה לי כמה זמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיניים קדמיות מתנגשות

הוספת תגובה

• שיניים קדמיות מתנגשות - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    05/11/2012

זה דורש בדיקה,אולי נגסת במשהו קשה אולי ,התחלתה לחרוק שינים,אולי השן ירדה כתוצאה ממחלת חניכיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי מחלת חניכיים

שלומי
    05/11/2012

(אני אומר את זה כי הייתי שבוע לפני זה בבדיקה)
    סביר להניח שנגסתי במשהו קשה (נגסתי בעצם בטעות) אבל זה גרם לשן לזוז ? מה הטיפול האפשרי ? אורתודנט ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי מחלת חניכיים - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    05/11/2012

צריך לבדוק אצל רופא שיניים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו