מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר השחזרת שתי שיניים לצורך כתרעידו07/11/2012
לפני כארבע שנים אורטודנט הציע לי לעקור שן טוחנת למטה בצד שמאל כי היא צמחה עקום וכך עשיתי,הוא הבטיח שיוכל לסגור את הרווח שנוצר אך בסיום הטיפול הרווח נשאר,כך הייתי כשלוש שנים ומאד הציק לי הרווח והחוסר שן. לאחר שהייתי אצל כמה רופאי שיניים החלטתי לעשות גשר למרות שהם המליצו לי לא לעשות כן. עשיתי גשר ולצורך כך השחיזו לי את שתי השיניים האחוריות בצד שמאל למטה ועשו גשר מהם ועם תוספת שסגרה את הרווח של השן שנעקרה. אני מסתובב כבר חצי שני עם כתר זה אך חיי אינם חיים מאז והוא מאד מציק לי מרגיש כבד וכאילו שמו לי משהו לא נעים בתור שיניים,כבר החליפו לי את הכתר הזה אבל גם הכתר החדש מרגיש לי כך. השאלה שלי אם ישנו איזשהו טיפול חדשני שיכול לבוא במקום הגשר של השלוש שיניים הגדול והמגושם הזה,האם יש חומר שניתן לשים במקום כתרי הזריקוניה ששמו לי,אפילו טיפול חדשני וניסיוני במדינה אחרת יכול לבוא בחשבון,או שהאם נגזר עלי הפיתרון של הכתר ואין שום דרך אחרת,אני יודע שאחרי שהשיניים הושחזרו לא ניתן להחזיר את האמייל,אבל אני שואל בכל זאת. אני מחפש פיתרון במקום הגשרי זירקוניה ומוכן לנסות כל טיפול. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר השחזרת שתי שיניים לצורך כתר - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן07/11/2012שתל אבל כבר השחיזו לך שיניים בריאות. אולי צריך להקטין לך את גודל השיניים בגשר אבל האם עשו לך טיפולי שורש השיניים המאחזות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?