נסיגת חניכיים ושימוש במשחת שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיגת חניכיים ושימוש במשחת שיניים
    זיו
    13/11/2012

שלום,
    רכשתי היום משחת שיניים חדשה של חברת קולגייט בשם- Colgate Triple Action(בעברית שמה - "קולגייט הגנה משולשת). ע"פ הכתוב על גבי העטיפה, בין השאר, משחת השיניים מסייעת לנקות ולהחזיר את הלובן הטבעי של השיניים ומכילה מרכיב פעיל בשם סודיום מונופלואורופוספאט.
    שאלתי כזאת- אני סובל מנסיגת חניכיים. האם משחה המבטיחה לעזור בהלבנת השיניים ומכילה חומר פעיל, יכולה להחמיר את נסיגת החניכיים.
    תודה מראש,
    זיו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נסיגת חניכיים ושימוש במשחת שיניים - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    13/11/2012

האם יש לך מחלת חניכיים או נסיגת חניכיים ?המשחה לא מלבינה רק מסייעת בניקוי השיניים ומניעת עששת ודלקת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

זיו
    13/11/2012

למיטב ידיעתי יש לי נסיגת חניכים, כך שרואים נסיגה של קו החניכיים. אני מבקר אצל שיננית כאחת לחצי שנה ואצל רופא שיניים,אחת לשנה. כשאני שואל בנושא, נאמר לי, שאכן יש נסיגה, אך אף פעם לא הומלץ לי לעשות משהו מעבר. אציין שהמצב כך כבר מספר שנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    14/11/2012

אם זה נסיגה ללא מחלת חניכיים פעילה אז תחזוקה תקופתית זאת התשובה ומשחת שיניים נגד רגישות אם יש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו