תפירות לאחר עקירת שן בינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפירות לאחר עקירת שן בינה
    מור
    17/11/2012

שלום ד"ר,
    לפני שבוע עברתי שני עקירות כירורגיות של שיני בינה בצד ימין,למעלה ולמטה. בוצעו לי תפרים לא מתכלים בשני מקומות העקירה ואמרו לי לחזור לאחר שבוע להוצאת התפרים תוך שימוש במי פה כלורוהקסידן במשך אותו שבוע. בעקבות המצב בדרום (העקירות בוצעו בבית חולים ברזיליי) מרפאות החוץ שם לא עובדות ואין קבלת קהל. השאלה שלי היא,האם זה חמור שאני אשאר עם התפרים,עד כמה זמן אוכל להשאר איתם והאם עליי להמשיך במי פה אחרים (הבנתי שכלורוהקסידן יצבע את השיניים לאחר שימוש ממושך של יותר מעשרה ימים)למניעת התיישבות חיידקים? יש לציין שהתפרים למעלה נפלו. אלו שלמטה ישנם.

תודה מראש על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפירות לאחר עקירת שן בינה

הוספת תגובה

• תפירות לאחר עקירת שן בינה - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    18/11/2012

אפשר להשאיר את התפרים גם כמה שבועות ואנחנו עושים זאת לעיתים בצורה יזומה.
    גם כלורהכסידין לא נורא אם משתשמשים גם שבועיים.אבל אתה לא חייב ממש לעשות שטיפה מה שחשוב שאזור הניתוח והתפרים ישאר נקי ומחוטא.אפשר לבצע זאת לאורך זמן עם צמר גפן טבול בכלורהכסידין ולנגב את המקום בלי שטיפות.אפשר גם להמשיך לשטוף עם חמרים ללא כלורהכסידין כגון ,ליסטרין ,אוקסיפרש ,גינגי לסר.אפשר גם חמרים ביתיים מי מלח ,סודה לשתיה ואו תה קמומיל.
    התפרים למעלה פחות חשובים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו