פס שחור מסביב לשן לאחר טיפול שורש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פס שחור מסביב לשן לאחר טיפול שורש
    חן
    24/11/2012

שלום רב , אני חן בת 15 ולפני כארבעה חודשים עברתי טיפול שורש באחת השיניים בלסת העליונה . לאחרונה שמתי לב לפס שחור סביב השן , באיזור החניכיים. קראתי על כך באינטרנט והבנתי שזאת תופעה ידועה שנוצרת אחרי טיפולי שורש ממתכת זולה ( המתכת מחלידה והתוצאה היא הפס השחור ) . כיום הפס הזה לא אסתטי , מכער את המראה הכללי של השניים שלי ומונע ממני לחייך. הייתי רוצה לדעת מה ניתן לעשות על מנת להעלים את הפס השחור הזה , אם בכלל .... תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פס שחור מסביב לשן לאחר טיפול שורש - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    24/11/2012

אם עוד לא בוצע לך כתר הפס השחור מצביע על אובדן צבע השן כתוצאה מאובדן חיות של השן. פתרון זה כתר על הכותרת אם יש כבר כתר זה כתוצאה מנסיגת החניכיים וחשיפת שולי הכתר. מתכות של כתרים אינן מחלידות אבל הכתרים שיש להם מתכת מתגלית כתוצאה מנסיגת חניכים זה קורה עם הזמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עם כתר זמני

חן
    25/11/2012

לא .. אני עם כתר זמני , אין לי שום נסיגת חניכים , ברוך השם. פשוט יש את הפס הזה . השאלה היא איך ניתן לנקות אותו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עם כתר זמני - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    26/11/2012

יש לגשת לרופא המטפל שיאבחן מה זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו