עזרה דחופה למטייל בסין- חניכיים עלו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה למטייל בסין- חניכיים עלו
    דוד
    25/11/2012

שלום,
    שמי דוד בן 25, כרגע מטייל בסין, ומתוכנן להשאר בחול לעוד 10 חודשים.
    החניכיים בצד ימין בלסת התחתונה החלו לצמוח על השן בינה (יש לציין שהשן כבר יצאה במלואה).
    כעת יש מעין חתיכת בשר של חניכיים המכסה מעט את השן.
    דבר זה מלווה בכאבים ולעיתים אף דם. כמו כן- בלילה הכאבים מתחזקים, בייחוד כשחם מדי.
    תופעה זו הופיעה אצלי לפני 5 ימים.
    ארוע זה קרה לי פעם אחת בעבר בארץ- אך ללא דם וכאבים כל כך חזקים, והחניכיים נסגו מעצמם כעבור שבוע.
    כעת אני מצחצח שיניים בקפידה יתרה באזור, מוודא שאין שאריות אוכל, ושוטף את הפה במי מלח 3 פעמים ביום. כמו כן- אני נוטל אנטיביוטיקה כבר 3 ימים עקב חיידק בגרון, דבר היכול להועיל למקרה ותתפ[תח דלקת.

מה עלי לעשות בנוסף?
    ובמידה ועלי לעקור את השן, האם מישהו מכיר מרפאת שיניים טובה בסין- אזור קונמינג? (דרום סין)

תודה רבה מראש לעונים!
    דוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עזרה דחופה למטייל בסין- חניכיים עלו - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    25/11/2012

מה שאתה עושה זה נכון. בנוסף כבוגר רפואה סינית אני יכול להמליץ לך למצוא תמצית צמח Izatis לשטיפה ובליעה מעולה לגרון ודלקת חניכיים במקרה שזה חוזר לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחופה למטייל בסין- חניכיים עלו - תגובה - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    25/11/2012

Da Qing Ye נקרה הצמח בסין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו