בליטה בפה עם תמונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בליטה בפה עם תמונה
    ויק
    30/11/2012

לפני כשבועיים הופיעו לי שני בליטות קטנות בפה, מכיוון שאני רגילה למעין ''שלפוחיות'' שבאות ונעלמות המשכתי כהרגלי אך שמרתי על ההיגיינה יותר. נדמה היה שהן מצטמקות אך בטעות נשכתי את האזור והוא התנפח, כעת- אחת הבליטות כמעט ונעלמה כליל כשהשניה לא, ואף אולי גדולה יותר, האזור מסביב מעט נפוח ואדמומי, ואני בסרטים. עד שאלך לרופא שיניים יקח זמן כי אני בצבא. האם יש לי סיבה לדאוג? אני כבר בוכה כמה ימים מהמחשבה שאולי זה התחלה של גידול...
    (מוסיפה תמונה...)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בליטה בפה עם תמונה

הוספת תגובה

• אוי לי

ויק
    02/12/2012

בנוסף,נדמה שזה מתנפח ואז נרגע ואז שוב מתנפח......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בליטה בפה עם תמונה - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    02/12/2012

קודם כל תרגעי גידול לא מתחיל פתאום.לוקח זמן עד שמתפתח באזור זה.
    שלפוחיות זה בדרך כלל "פצעי חום רק שזה לא ברור בתמונה כי דרך כלל זה לא על הרירית אלא על העור של השפה.יכול להיות גם סתימת בלוטות רוק קטנות באזור.גם אין לא משמעות קלינית.יש גם אפטות באזור אבל לא בצורת שלפוחיות.אם לא עוזר לפנות לרפואת הפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו