כללי-נסיגת חניכיים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כללי-נסיגת חניכיים?
    שלומי כהן
    02/12/2012

שלום. היי .ערב טוב/לילה טוב.

שלום. היי.ערב טוב/לילה טוב. אהה קודם כל רק רציתי לבקש אם זה בסדר

שההודעה הזאת מופנית לגלית כהן. הבנתי שגלית כהן עובדת במרפאת מדארט מבשרת ציון ואני לקוח שם....

אני מטופל שם ויש לי תיק רפואי.רציתי לשאול ולהגיד ש: שבוע שעבר בזמן האחרון בשלושה-ארבעה ימים אחרונים אז כל פעם שאני מצחצח שיניים אם זה בלילה לפני השינה ואם זה בבוקר שאני קם אז בלסת העליונה שלי צד ימין שלושה-ארבעה שיניים בעליונה,בצד הימין אז יורד לי שם דם ופשוט בחלק הזה שם..אני עוד לפני שאני מצחצח שאני רק שם קת קצוות השערות של המברשת כואב לי..
    ואני לא יודע איך ולמה זה קרה פתאום.זה קרה באופן פתאומי כזה.מה גם שכל שאר הפה נקי,ובריא ואין לי שום כאבים או לא יודע מה.הכל בסדר בשאר הפה.

אז רציתי לשאול קודם כל האם זה אולי יכול להיות נסיגת חניכיים?? וגם האם זה יהיה בסדר שאני יעשה מים עם מלח על האזור הזה....זה יהיה בסדר...זה יכול לעזור???

וגם רציתי גם לשאול שלא כדאי להחמיר עם המצב נכון..כדאי לי שרופא שיניים יראה את זה..או שאת ממליצה רק עם זה יחמיר???

מחכה לתשובה ולילה טוב.

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כללי-נסיגת חניכיים?

הוספת תגובה

• כללי-נסיגת חניכיים? - תגובה

ד``ר גלית כהן
    07/12/2012

הי שלומי,
    התאור שלך מתאים לדלקת חניכיים.
    אבל היה עדיף שתפנה למרפאה לבדיקה וכנראה טיפול שיננית.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו