שאלה לגבי זיהום מתחת לכתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי זיהום מתחת לכתר
    מירית
    31/12/2012

דוקטור שלום
    יש לי זיהום מתחת לשן עליונה שיש לי שם כתר ישן , הלכתי לשלושה רופאים וכולם אמרו שאני צריכה לעקור ולעשות הרמת סינוס השתלת עצם ושתל , הבעיה שלי היא כזאת , שרופא אחד אומר לי מכיוון שיש לי עוד שתל לעשות בצד ימין למעלה כי הזיהום בצד שמאל
    הוא מבצע עקירה וניתוח הרמת סינוס באותו זמן בשני הצדדים , רופא אחר אומר לי שמכיוון שיש לי שם זיהום אני אמורה להמתין קצת שהמקום יחלים , אני לא יודעת איזה רופא צודק
    ואם זה אפשרי לעשות הכל ביום אחד שיש דלקת באיזור , המקום לא כואב אני מסתובבת עם הדלקת הזאת כבר חודש , כי עדיין לא סגרתי סופית אצל איזה רופא אני הולכת לטיפול
    האם זה לא מסוכן ? אני פוחדת שאני כל יום נשארת עם זה , כי אני עדיין מתלבטת לאן ללכת
    אודה לכם על תשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי זיהום מתחת לכתר

הוספת תגובה

• שאלה לגבי זיהום מתחת לכתר - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    31/12/2012

דעתי היא שאם יש דלקת לעקור את השן ולהמתין לריפוי של כחודש.אחר כך ניתן לבצע דו צדדי בהתאם לשיקולי הרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

מירית
    31/12/2012

תודה על התשובה המהירה
    ומה עם זה שאני מסתובבת עם זה כחודש זה לא מסוכן ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

דראלפרן יחיאל
    31/12/2012

לא רק עלול להתנפח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו