מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כללישלומי כהן02/01/2013
שלום רב וצוהריים טובים.
שלום רב לכם.צוהריים טובים. הרבה זמן לא הייתי באתר.מה שלומכם??הכל בסדר??
אהה..רק רציתי להגיד ולשאול כמה דברים וכמה שאלות..מקווה שזה בסדר:
1) רציתי לשאול האם זה טוב לשיניים לצחצח במשחת שיניים קולגייט טוטאל??ובכלל היא נחשבת משחה טובה נכון קולגייט טוטאל..אני משתמש בה בשימוש יום יומי ורציתי לשאול האם היא משחה טובה...
2) רציתי לשאול ש..האמת משהו קצת מוזר..רציתי לשאול שאנחנו "המטופלים"(האנשים)..לא יכולים להסיר או להוריד אבנית אם מצטבר לנו על השיניים..זה רק שיננית במרפאת שיניים יכולה לעשות את זה נכון???המטופל עצמו לא יכול למנוע את זה חוץ ממנקה לשון..שהוא ינקה לעצמו את הלשון וכך זה יפחית במקצת למרות שיש קצת אבנית שמצטברת על השיניים בעקבות האוכל ושאריות המזון...אז רציתי לשאול זה רק השיננית יכולה להוריד ולנקות..נכון..המטופל לא יכול לנקות לעצמו את האבנית..חוץ מצחצוח,מי פה ומנקה לשון..נכון??
3) אני מצחצח שיניים כל יום פעמיים ביום בלילה לפני השינה ובבוקר שאני קם..מצחצח שיניים בקולגייט טוטאל +שילוב של מי פה קולגייט פלאקס....זה טוב וזה בסדר לצחצח ככה שיניים??
מחכה לתשובה ושיהיה לכולם המשך יום פשוט מ-ע-ו-ל-ה....
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כללי - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן03/01/2013קולגייט טוטל נחשבת למשחה טובה כי היא משלבת חומרים המתאימים למלחמה ברובד ובדלקת חניכיים. אתה יכוללהסיר רובד כל יום לבד אבל לא אבנית.
נכון לצחצח פעמיים ביום בשילוב עם שטיפות פה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכללי
שלומי כהן06/01/2013שלום. היי ערב טוב.
שלום רב.היי ערב טוב.רק רציתי לשאול האמת..שזה משהו ששכחתי לשאול והכי חשוב
ואני אשמח אם אני אקבל תשובה ממך......רציתי לשאול שאיך שומרים ומצחצחים שיניים מחוץ לבית??
זה לא שאני לא יודע..פשוט אני מתכוון....שאיך אתה ממליץ..מה לעשות..נגיד שאני הולך לבתי מלון בים המלח ובאילת לחופשות או בחופשות כרמו בחגים וכדומה...
אז מה לעשות..לקחת איתי בתיק מברשת שיניים ומשחת שיניים??כי את האמת מחוץ לבית אני מזה לא אוהב לצחצח שיניים כי גם אין לי את התנאים שיש לי בבית...אז איך אתה ממליץ..מה לעשות..פשוט לקחת את זה איתי??
נ.ב:
-סתם רציתי לשאול שמה אתה חושב על משחת שיניים oral b החדשה הזאת שיצאה שיש היו בפרסומת שלהם...סתם פשוט רציתי לשמוע חוות דעת למרות שאני משתמש בקולגייט טוטאל..פשוט רציתי לשמוע מה חושבים על זה רופאי שיניים בישראל.,
שיהיה המשך ערב טוב ושבוע טוב.
,
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכללי - תגובה
ד``ר יחיאל אלפרן08/01/2013אותו דבר כמו בבית אתה לוקח תיק רחצה עם מברשת שיניים קיסמים חוט דנטלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?