כללי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כללי
    שלומי כהן
    02/01/2013

שלום רב וצוהריים טובים.

שלום רב לכם.צוהריים טובים. הרבה זמן לא הייתי באתר.מה שלומכם??הכל בסדר??

אהה..רק רציתי להגיד ולשאול כמה דברים וכמה שאלות..מקווה שזה בסדר:

1) רציתי לשאול האם זה טוב לשיניים לצחצח במשחת שיניים קולגייט טוטאל??ובכלל היא נחשבת משחה טובה נכון קולגייט טוטאל..אני משתמש בה בשימוש יום יומי ורציתי לשאול האם היא משחה טובה...

2) רציתי לשאול ש..האמת משהו קצת מוזר..רציתי לשאול שאנחנו "המטופלים"(האנשים)..לא יכולים להסיר או להוריד אבנית אם מצטבר לנו על השיניים..זה רק שיננית במרפאת שיניים יכולה לעשות את זה נכון???המטופל עצמו לא יכול למנוע את זה חוץ ממנקה לשון..שהוא ינקה לעצמו את הלשון וכך זה יפחית במקצת למרות שיש קצת אבנית שמצטברת על השיניים בעקבות האוכל ושאריות המזון...אז רציתי לשאול זה רק השיננית יכולה להוריד ולנקות..נכון..המטופל לא יכול לנקות לעצמו את האבנית..חוץ מצחצוח,מי פה ומנקה לשון..נכון??

3) אני מצחצח שיניים כל יום פעמיים ביום בלילה לפני השינה ובבוקר שאני קם..מצחצח שיניים בקולגייט טוטאל +שילוב של מי פה קולגייט פלאקס....זה טוב וזה בסדר לצחצח ככה שיניים??

מחכה לתשובה ושיהיה לכולם המשך יום פשוט מ-ע-ו-ל-ה....

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כללי

הוספת תגובה

• כללי - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    03/01/2013

קולגייט טוטל נחשבת למשחה טובה כי היא משלבת חומרים המתאימים למלחמה ברובד ובדלקת חניכיים. אתה יכוללהסיר רובד כל יום לבד אבל לא אבנית.
    נכון לצחצח פעמיים ביום בשילוב עם שטיפות פה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כללי

שלומי כהן
    06/01/2013

שלום. היי ערב טוב.

שלום רב.היי ערב טוב.רק רציתי לשאול האמת..שזה משהו ששכחתי לשאול והכי חשוב

ואני אשמח אם אני אקבל תשובה ממך......רציתי לשאול שאיך שומרים ומצחצחים שיניים מחוץ לבית??

זה לא שאני לא יודע..פשוט אני מתכוון....שאיך אתה ממליץ..מה לעשות..נגיד שאני הולך לבתי מלון בים המלח ובאילת לחופשות או בחופשות כרמו בחגים וכדומה...

אז מה לעשות..לקחת איתי בתיק מברשת שיניים ומשחת שיניים??כי את האמת מחוץ לבית אני מזה לא אוהב לצחצח שיניים כי גם אין לי את התנאים שיש לי בבית...אז איך אתה ממליץ..מה לעשות..פשוט לקחת את זה איתי??

נ.ב:

-סתם רציתי לשאול שמה אתה חושב על משחת שיניים oral b החדשה הזאת שיצאה שיש היו בפרסומת שלהם...סתם פשוט רציתי לשמוע חוות דעת למרות שאני משתמש בקולגייט טוטאל..פשוט רציתי לשמוע מה חושבים על זה רופאי שיניים בישראל.,

שיהיה המשך ערב טוב ושבוע טוב.
    ,

שלומי כהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כללי - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    08/01/2013

אותו דבר כמו בבית אתה לוקח תיק רחצה עם מברשת שיניים קיסמים חוט דנטלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו