מחלת חניכיים ונסיגת חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת חניכיים ונסיגת חניכיים
    אנונימי
    05/01/2013

אני בת 16. יש לי ריח רע מהפה כתוצאה מכך.
    אבל האם ניקוי הלשון ישפר קצת את הריח בפה ? יש לציין שבחיים לא ניקיתי את הלשון, והיום ניקיתי אותו אחרי ששמתי לב שיש עליו גם שכבה לבנה וצהובה . מה זה אומר? ומותר לנקות את הלשון עם מברשת שיניים?

עוד שאלה, יש קשר בין הנסיגת חניכיים לריח רע? זאת אומרת אי אפשר להחזיר נסיגת חניכיים לקדמותה, אבל אם לפחות אני יטפל במחלת החניכיים שיש לי ותרד לי הנפיכות בחניכיים יהיה לי ריח פה טבעי טוב?

ושאלה אחרונה
    החניכיים שלי נפוכות מאוד אבל הם לא אדומות ממש , הם ורודות כהות אבל לא ממש ממש אדום , ופעם כשציחצחתי היה יוצא מלא דם ועכשיו שאני מודעת למחלה הקשה ואני משתדלת לטפל בה כמעט ולא יוצא , ואם כן אז לא בכמויות כמו שיצא לי פעם , אבל הן עדיין נפוכות . מה זה אומר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחלת חניכיים ונסיגת חניכיים - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    05/01/2013

מחלת חניכיים ודלקת גורמים לריח רע מהפה. ריפוי הדלקת מסלקת את הריח. טוב לצחצח לשון עם מברשת כי חיידקי הריח נמצאים גם בלשון. צריך לפנות לרופא חניכיים בדחיפות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו