טיפול שורש בשליש ראשון של ההריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול שורש בשליש ראשון של ההריון
    לירון
    15/01/2013

שלום רב

התחלתי טיפול שורש בשן קדמית (12) משום שלטענת הרופא השן מתה. בזמן הטיפול באלחוש הרופא ראה נקודת דם קטנה בפתיחת הלשכה ולכן החליט לחזור בו, בוצע מצע קלציום הידרוקסיד ואיטום. מאז הטיפול (עברו 3 שבועות) יש לי רגישות (כאב עמום וקל) בזמן מגע בנוזל או אויר חם או קר. אני מבינה לצערי שהשן נפגעה ושאצטרך לעבור בכל מקרה טיפול שורש בשן. הבעיה היא שעכשיו יש עניין של הריון על הפרק ולפי המלצת משרד הבריאות יש לחכות לשליש השני של ההריון (עוד 3 חודשים) מלבד טיפולי חירום.

שאלתי היא האם יכול להגרם נזק בלתי הפיך כתוצאה מההמתנה? איזה נזק עלול להגרם והאם המקרה שלי נחשב "חירום"? כלומר כדאי לבצע ט.ש בדחיפות על אף ההריון?

תודה מראש,
    לירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול שורש בשליש ראשון של ההריון - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    17/01/2013

אם ניקו את התעלה ושמו קלציום הדרוקסיד עם איטם טוב,אפשר להמתין זמן של כמה שבועות.זה סימן שעשו טיפול שורש ללא סתימת שורש .אם כואב צריך לחזור לטיפול נוסף.אין בעיה לעשות את זה בכל שלבי ההריון.בדרך כלל לאחר מה שנעשה לא חובה להרדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו