פסים לבנים על השיניים הקידמיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פסים לבנים על השיניים הקידמיות
    נטלי
    18/01/2013

שלום,אני בת 15 וחצי וכבר המון שנים שיש לי פסים על השיניים הקידמיות , השיניים למטה בסדר גמור ! הבעיה שלי היא שהאימייל שלי לא חלק
    זה נירא נורא לא אסתטי .השיינים שלי לבנות וישרות אבל הפסים האלו גורמים לאי נוכחות ואנ מתביישת לחייך.ישלי את הפסים האלו מאז שהשיניים התחילו להתחלף .כשדיברתי עם רופאת השיניים שלי היא אמרה שזה יכול להיות חוסר בסידן אבל זה לא . כנראה זה מלידה ולא ממש קשור לתזונה .שמעתי שיש אפשרות למלאות את אימייל השיניים ולהגיעה לתוצאה של איימיל חלק .ראיתי גם סרטון ביוטיוב שנרקרא ככה Micro-invasive treatment of white spot with resin infiltration ICON DMG
    וראיתי שממלאים את אימייל השן בחומר מיוחד והשן נהיית חלקה. רציתי לשאול אם יש לך משהו להציעה לי ? קליניקה כל שהיא ? רופא מומלץ ? משהו שאפשר לעשות עם זה אני נורא רוצה להרגיש נוח עם השיינים שלי ולחייך בלי בושה ! אני דח בטוחה שיש משהו שיכול לעזור לי עם הטכנולוגיה של היום. תודה מראש ! מחכה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פסים לבנים על השיניים הקידמיות - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    18/01/2013

ניתן לבצע אצל כל רופא שיניים טיפולים אסטטיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו