מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתר לשתל מזרקונייהיגאל30/01/2013
שלום,
לפני מספר ימים בשעה טובה נחשף השתל שבוצע אצלי בשן קדמית עליונה לפני כחצי שנה, בלב שמח ניגשתי לרופא השיניים לעבור לשלב של השמת כתר שיאפשר לי סוף סוף להתפטר מהפליפר שליווה אותי כחצי שנה.
רופא השיניים הציע לי שתי אפשרויות:
האחת-כתר רגיל עם ממבנה מתכת.כתר זה מכוסה על ידי חברת הביטוח בה אני מבוטח באמצעות החברה בה אני עובד(ביטוח פניקס).באופצייה זו אני מחוייב בהשתתפות עצמית של כ 1500 ש"ח(לכתר ולמבנה) ובה זה תם התשלום מבחינתי.
האופצייה השנייה-כתר ומבנה מזרקונייה.לטענת הרופא אופצייה מועדפת במיוחד לנוכח זה שמדובר בשן קידמית(לטענתו אופציית המתכת הרבה פחות אססטית)
כמובן שהייתי שמח לאופצייה זו עד ששמעתי את המחיר כ 7,000 ש"ח!!(בנטרול ה 1500
ש"ח שאני מימלא משלם כהשתתפות עצמית לפניקס,אני בעצם אמור לשלם לרופא ישירות עוד 5500 ש"ח)
1.עד כמה באמת קריטי מבחינה אסטתית שהכתר יהיה מזרקונייה ולא ממתכת?
אני מזכיר זו שן קידמית ולי חשוב שלאורך זמן זה יראה יפה
2.האם המחיר סביר? 7,000 ש"ח לכתר+מבנה של שן אחת ???
אגב אני משלם סה"כ 7,000 ש"ח אבל אם אני מבין נכון רופא השיניים בסה"כ יקבל
יותר מ 7,000 ש"ח שכן הוא מקבל את ה 5500 ישירות ממני ומהביטוח הוא הרי אמור
לקבל יותר מ 1500 ש"ח
(שכן ההשתפות העצמית שאני שילמתי לביטוח היא 1500 )
אודה מאוד לתשובות הוגנות
יגאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתר לשתל מזרקונייה - תגובה
ד``ר גלית כהן31/01/2013המחירים ברפואת שיניים משתנים ממרפאה למרפאה וממעבדה למעבדה.
ככלל המחיר שציינת נשמע בטווח מחירים מקובל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?