צחצוח חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צחצוח חניכיים
    גל
    04/03/2013

האם זה בריא לצחצח גם את החניכיים עם מברשת השיניים? או שזה גורם לרגישות\עושה משהו רע אחר...?
    אצלי החיניכיים רגישות, והרופא אמר שאם אקפיד לצחצח את החניכיים (גם אם יורד דם וכואב, לפי מילותיו..) זה יוכל למנוע מחלות חניכיים בעתיד.
    לא בטוחה שהוא צודק, מה אתם אומרים?

דבר נוסף-
    מה עדיף, מברשת עם סיבים רכים או קשים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צחצוח חניכיים

הוספת תגובה

• צחצוח חניכיים - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    05/03/2013

לא מצחצחים חניכיים. מנקים שיניים עם מברשת רצוי רכה על מנת שהשיניים יהיו נקיות מחדקים הגורמים לדלקת חניכיים. מה שאמר הרופא זה שבמקום שמדמם צריך להקפיד במיוחד על הצחצוח כי זה מצביע על דלקת פעילה אבל הצחצוח הוא של השיניים ולא חניכיים. אפשר אם כי לעסות את החניכיים ולנקות אותם עם צמר גפן או גזה טבולים במי פה כאשר יש דלקת פעילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם אין דלקת?

גל
    06/03/2013

אין לי דלקת.
    אז אני מבינה שזה צחצוח רגיל. אין לי מושג מה הרופא הזה בלבל.. אני בחורה צעירה ובריאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו