פיה דנטלית אצל רופא שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיה דנטלית אצל רופא שיניים
    אירית
    06/03/2013

האם הפיה הדנטלית זו שמשפריצה מים בטיפולי שיניים מנקה את שאריות המזון שבין השינים כאשר עוברים על השיניים, כוונתי היא האם היא מנקה טוב/עושה את אותה פעולה ותוצאה כמו קיסם שיניים או חוט דנטלי?
    האם פיה דנטלית שנמכרת לצרכנים לשימוש ביתי עושה את אותה פעולת ניקוי ששאלתי לעיל ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיה דנטלית אצל רופא שיניים - תגובה

ד``ר גלית כהן
    09/03/2013

המכשירים הללו יעילים מאד לניקוי החניכיים, אך אינו מגיע לניקוי נקודת המגע כמו חוט דנטלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיה דנטלית

אירית
    10/03/2013

האם מתשובתך אני יכולה להבין שאם אקנה מכשיר כזה עדיין אני אצטרך לנקות עם חוט או קיסם?
    האם המכשיר יעזור לי לטפל בדלקת חניכיים שקיימת כבר כמה שנים, אם אשתמש במכשיר יום-יום? יש לי בעיה רק בשן אחת - כאשר אני לועסת על השן הספיציפית זה כואב, יש תחושת "דגדוג" עמוקה ובלתי נסבלת עד כדי כך שאני לא יכולה לאכול על השן הספציפית הזאת וכאשר אני מנקה עם קיסם או חוט יורד דם מהחניכיים של אותה שן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיה דנטלית - תגובה

ד``ר גלית כהן
    12/03/2013

תשובה ספציפית מחייבת בדיקה ספציפית. פני לרופא השיניים שלך או למומחה לחניכיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו