שן מציקה לאחר טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שן מציקה לאחר טיפול
    איה1
    16/03/2013

עברתי טיפול מאוד גרוע במרפאה קרובה לביתי, ועקב כך עברתי למרפאה אחרת.
    הרופאה ביצעה טיפולים כפולים בגלל הטיפול הגרוע שעברתי, וגם זה רק אחרי שהבינה בגלל תגובותי לכאב בשן, ולא בגלל הצילומים, שמשהו פגום.
    הבעיה שישנה עדיין שן שאובחנה במרפאה הקודמת כבעלת סיכון לטיפול שורש, עברה סתימה רגילה, ומאז אני מרגישה כאב פנימי. שהיה ברור לי שילך ויתחזק. התלוננתי שאני מרגישה כאב קל ואי נוחות בלעיסה, הרופאה במרפאה החדשה בדקה בצילומים, דפקה לי על השן ואמרה שהיא לא רואה שום דבר לכן אין מה לעשות. גם בשן שהעבירה תיקון חוזר היא לא "ראתה כלום" בהתחלה.. בינתיים זה רק הולך ומחמיר, לעיסה של חומר רך ממש כמו פיתה הופכת למשהו מציק יותר ויותר, ברור לי שיש שם משהו שהיא מפספסת. ובסופו של דבר זה עלול להגיע לטיפול קשה עד ש"יראו".
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שן מציקה לאחר טיפול

הוספת תגובה

• שן מציקה לאחר טיפול - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    16/03/2013

כנראה שאין מנוס מטיפול שורש ,יש לחזור בהקדם לבדיקה חוזרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרופאה מתעקשת שאין שום דבר לא תקין

איה1
    18/03/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו