רגישות ותזוזה בשן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות ותזוזה בשן
    חני
    19/03/2013

שלום!לפני בדיוק 4 שנים עברתי סתימה עמוקה בשן קידמית שניה- זו שליד 2 הקדמיות הראשונות. לאחר הסתימה המשיכו לי כאבים בשן בצורת גירוי . הלכתי 4 פעמים (!) לרופא שלי לצילומים, הגעתי עד מומחה בירושלים ומאז אני גם כל שנה עוברת לפחות פעמיים צילום על השן הזו- ואף אחד לא מוצא כלום!! לאחר חודשיים מזמן עשיית הסתימה התחלי להרגיש מעט תזוזה בשן. תזוזה זו קיימת אצלי עד עכשיו. לפעמים בעת אכילת מאכלים מסויימים ולעיתים סתם בלי קשר. יש לציין שאין בשן רגישות לחום או לקור. אבל ישנה עדיין רגישות שלעיתים אני מרגישה אותה גם מעל לשן- ז"א עמוק , וכשאני נוגעת בחניכיים במקום של השורש ישנן תקופות מסוייימות שגם שם אני מרגישה כאב עמום.
    עכשיו אחרי 4 שנים- האם יכול להיות מדובר בסדק בשן??
    תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות ותזוזה בשן

הוספת תגובה

• רגישות ותזוזה בשן - תגובה

ד``ר עדי אריאלי
    24/03/2013

שלום חני,
    אם היה מדובר בסדק הדבר היה מתבטא באבצס ובנפיחות ורוב הסיכויים שהשן לא הייתה שורדת 4 שנים בגלל ספיגת עצם נרחבת. מלבד זאת איני יכול לענות ללא בדיקה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו