סתימה בשן בינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סתימה בשן בינה
    נאור
    20/03/2013

שלום,
    התגלה אצלי חור בשן בינה מספר 17, בצד ימין בלסת תחתונה, יש לציין שזוהי השן האחרונה בצד זה היות ואת שן 18 עקרתי.
    רופא השיניים המליץ לי על סתימת אמלגם היות והיא חזקה יותר מסתימה לבנה וגם מחזיקה יותר מעמד,לעומת זאת אני רוצה סתימה לבנה בגלל האסתטיות למרות שהאיזור לא כ"כ נראה לעיין אבל עדיין.
    השאלה שלי היא מה מומלץ יותר לבצע ? אני האם סתימה לבנה תעמוד בעומס של שן תוחנת ? או שעדיף סתימת אמלגם כדי לא לגרום לבעיות בעתיד,אני מאוד חושש שבשל שיקול אסתטי אני עלול לגרום לעצמי נזק מיותר,
    נא עצתכם,תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סתימה בשן בינה

הוספת תגובה

• סתימה בשן בינה

נאור
    20/03/2013

שלום,
    שאלתי כרגע יותר מדויקת,
    התגלה אצלי חור בשן מספר 47, בצד ימין בלסת תחתונה, יש לציין שזוהי השן האחרונה בצד זה היות ואת שן 48 עקרתי.
    רופא השיניים המליץ לי על סתימת אמלגם היות והיא חזקה יותר מסתימה לבנה וגם מחזיקה יותר מעמד,לעומת זאת אני רוצה סתימה לבנה בגלל האסתטיות למרות שהאיזור לא כ"כ נראה לעיין אבל עדיין.
    השאלה שלי היא מה מומלץ יותר לבצע ? אני האם סתימה לבנה תעמוד בעומס של שן תוחנת ? או שעדיף סתימת אמלגם כדי לא לגרום לבעיות בעתיד,אני מאוד חושש שבשל שיקול אסתטי אני עלול לגרום לעצמי נזק מיותר,
    נא עצתכם,תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו