עזרה לגבי המשך טיפול כאב בשן עם כתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה לגבי המשך טיפול כאב בשן עם כתר
    דימה
    03/04/2013

שלום.
    לפני כחצי שנה הייתי אצל רופא השיניים שלי בכדי לשים כתר חדש על שן שנפל לה הכתר.
    לפני כשבועיים היו לי כאבים משונים ולאחר מספר ימים הבנתי שזה כנראה מהשן הזו.
    בגלל שרופא השיניים שלי היה בחופשה, ניגשתי למרפאה שעובדת גם בלילות (בשעת לילה) בכדי לבדוק מה קורה שם ולפחות לקבל משהו להקל את הכאב.
    לאחר בדיקה, נקישות על מספר שיניים באזור וצילום, הומלץ לי לעבור טיפול שורש בשן עם הכתר מכיוון שלא עברתי ובנוסף נתנו לי אנטיביוטיקה (אוגמנטין 875 מ"ג) וכדורי וולטרן בשביל הכאבים.
    לאחר זמן מה הכאבים די נרגעו ונשכחו.
    הגעתי בכל זאת כמובן לאחר קרוב לשבוע לרופא שלי במטרה ראשונית לעבור טיפול שורש כפי שהומלץ. הרופא עשה בדיקות, נקישות, צילום וגם בדיקת גובה (נתן לנשוך חתיכת פלסטיק משונה) ולא מצא שום דבר. הוא הוציא לי מרשם לפראמין (יש לי בעיות לעבור טיפול שיניים, פחד וכו.) ואמר שבמידה ויהיו כאבים לבוא אליהם לאחר הפראמין באותו יום. הוא גם טען שדלקת לא יכולה לעבור ככה סתם והייתי קופץ לתקרה מכאבים במהלך הנקישות.
    כיום בגלל שיש לי קשר מסויים עם הרופא ממרפאת הלילה הוא שלח הודעה ושאל לשלומי. סיפרתי לו את החלטת הרופא שלי והוא טוען שצריך לטפל בזיהום בהקדם בכל מקרה.
    ולאור המצב אני לא בטוח מי מהם צודק או מה הדרך הנכונה ורציתי לשמוע חוות דעת מקצועית נוספת כאן אם אפשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עזרה לגבי המשך טיפול כאב בשן עם כתר - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    07/04/2013

ללא נתונים קליניים ורנטגניים ממש קשה לענות על שאלה זו.יש לך צילום של השן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הוא לא ברשותי לצערי

דימה
    07/04/2013

אך כיצד עלי לנהוג כעת? השן אומנם לא כואבת אבל משהו כן לפעמים מציק שם (יכול להיות פסיכולוגית)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו