הפנייה למרפאת מומחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפנייה למרפאת מומחים
    יפעת
    08/04/2013

שלום,
    אני בת 36, מנתניה, ללא כל עבר של בעיות שיניים. לפני כשנתיים נשברה לי שן תחתונה (צמודה לשן בינה) ומאז החל סיוט שטרם נגמר.. בשן זו עברתי עקירה והשתלה, ולאחר כחודשיים מסיום ההשתלה, הופיעה דלקת ב-2 בשיניים הסמוכות לה (אחת מהן שן בינה. עלי לציין כי כול שיני הבינה יצאו תקינות ומעולם לא עשו בעיות). כעת עשו טיפולי שורש ב-2 שיניים אלו, במהלכן מצאו שיש לי ריבוי שורשים בשיניים (במקום3 שורשים, מצאו בכל אחת מהן 4), אך ללא הועיל - הכאבים והדלקות המשיכו, ובמקביל הופיעה דלקת בשן 26 ובשן 15 - בלסת העליונה. שוב עברתי טיפולי שורש, שוב מצאו ריבוי שורשים, וכשזה לא הועיל הופנתי למומחה לטיפולי שורש, אשר מצא סדקים בכול אחת מהשיניים - מה שהוביל לעקירתם ועריכת השתלות נוספות.כחודש לאחר ביצוע ההשתלה של שן 26 - הופיע סדק גם בשן 27 - ושוב עקירה והשתלה. במקביל אובחן שאני סובלת מחריקת שיניים, עשו לי 2 סדי ליליה (רך וקשה) - אך כל אחד מהם לא התאים ושינה לי את כול איזוןהסגר בפה (שיני הבינה הנותרות החלו לצאת וכל פעם נוצרה בעיית גובה), כך שבמהלך השנתיים האחרונות עברתי מספר נסיונות לסידור הסגר - טרם הסתדר.
    נדמה כי כול פעם שמטפלים בשן אחת, השיניים הסמוכות לה ניזוקות. במהלך השנתיים האחרונות, עברתי אין ספור צילומים ו-C.T, והרופא שלי הפנה אותי למספר התייעצויות אצל מומחים - כל פעם לגבי השן הספציפית שעשתה בעיות. אני כבר מיואשת לגמרי, ההשתלות טרם הושלמו עד הסוף, ועדיין יש כאבים ואנחנו לא מצליחים להתקדם לטיפול בשיניים נוספות שכואבות- אני אוכלת כלכלה רכה- דייסתית בלבד. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מרפאת מומחים שמטפלת ב- T.M.G, טיפולי שורש, והשתלות על מנת שסוף סוף ימצאו את הגורם לבעיה ואוכל לשים לסבל סוף
    תודה יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפנייה למרפאת מומחים

הוספת תגובה

• הפנייה למרפאת מומחים - תגובה

ד``ר יחיאל אלפרן
    12/04/2013

לבעיות פרקי לסת באזור המרכז אפשר לפנות לאוניברסיטת תל אביב בית ספר לרפואת שיניים.שם הם גם מאבחנים ומטפלים בבעיות שיניים מורכבות במחלקות השונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו