תחושת נימול מאוחרת באיזור של עקירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת נימול מאוחרת באיזור של עקירה
    שאול
    09/04/2013

לפני כ-4 חודשים עברתי עקירה כירוגית במרפאת פה ולסת בביה"ח בשן בינה תחתונה ימנית, הכל עבר תקין. כעבור 3 שבועות עברתי סתימה עמוקה בשן הטוחנת הצמודה לשן הבינה שהוסרה. בשבועות שלאחר העקירה חשתי ברגישות מסויימת באיזור בעת שתיית משקאות קרים. לפני כחודש וחצי התחלתי לחוש רגישות קיצונית באיזור (תחושת רגישות בעת נשימות עמוקות), אך משום מה בנוסף, התחלתי לחוש תחושת נימול באותו איזור (הפנים התחתון של הלחי). כאשר פניתי למרפאה הרגילה שלי, נעשה צילום וראינו כי ישנה נסיגת חניכיים באיזור. נאמר לי כי הרגישות נובעת או מהנסיגה או מהסתימה העמוקה, קיבלתי אלמקס ג'ל למריחה ואני עדיין במהלך הטיפול. שאלתי היא מה פשר תחושת הנימול? האם ייתכן כי אחוש פתאום תחושת נימול חודשיים לאחר עקירה כאשר לא חשתי זאת לפני? או ישנו קשר לנסיגת החניכיים או לסתימה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד``ר עדי אריאלי
    09/04/2013

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_כירורגית_פה_ולסת_סרטן_הפה_והלוע' id=link]כירורגית פה ולסת, סרטן הפה והלוע[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו