מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בשן עם טיפול שורש ומבנהגילי25/04/2013
לפני כ-6 שנים השן טופלה ב-3 תעלות + מבנה.
מאז הטיפול - כאחת לשנה תוקפת את השן דלקת (כנראה מורסה סב חודית) המחייבת טיפול אנטיביוטי. לאחר הטיפול הדלקת חולפת. רופא השיניים הנוכחי שלי ביצע צילום לשן בזמן שאין דלקת ולא מצא כל בעיה.
מכיוון שכך, מספר שאלות לי:
א. האם יש טעם בשחזור טיפול השורש? (טיפול שעלותו גבוהה מאד ומסתכמת במלמעלה מ-1000 ש"ח)
ב. האם העובדה שזיהומים חוזרים פוקדים את השן מעידה על טיפול שורש לקוי במקור?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בשן עם טיפול שורש ומבנה - תגובה
ד``ר גלית כהן26/04/2013חייבים בדיקה וצילום, מומלץ לפנות למומחה לטיפולי שורש.
יתכן ויש אזור שלא נוקה עד סופו או תעלה נוספת, זה בהחלט קורה לאחר טיפולי שורש, גם אם הצילום נראה מצויין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אך לא ענית לשאלותי
גילי27/04/2013כאמור - בבדיקה ובצילום הכל נראה תקין, עדיין הדלקות חוזרות מדי תקופה.
האם למרות זאת יש טעם בפתיחת המבנה והטיפול ובביצוע טיפול חוזר? ואם אכן יש איזור שלא נוקה עד סופו או תעלה נוספת, האם מדובר ברשלנות של רופא השיניים שביצע את טיפול השורש? זו שאלה שהתשובה עליה חשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בשן עם טיפול שורש ומבנה - תגובה - תגובה
ד``ר גלית כהן03/05/2013אני אחזור על התשובה. אני לא יכולה לקבוע שטיפול שורש הוא לקוי או שיש צורך בחידוש טיפול שורש מבלי לראות צילום ובדיקה.
אבל העובדה שיש זיהומים חוזרים מעידה על כך שיש עדיין מוקד זיהום המצריך טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושת לחץ בשיניים אחרי עקירה
שימוש בחוטים בשביל מדידות
שחיקת שיניים - חריקת שיניים
בקשר למדידות של כתרים
בלוטה בצבע אדום מאחורי השן
לימודי סייעות שיניים איפה לומדים?
כאבי שיניים כשיש דלקת בסינוסים
נסיגת החניכיים יכולה לנבוע מריבוי טיפולים מיותרים ועמוקים אצל השיננית
אוכל נתקע ברווחים בשיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?