האם יש לי חורים בשניים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש לי חורים בשניים?
    חסוי
    30/04/2013

שלום ,כבר זמן רב בערך שנתיים נראה לי ראיתי שיש לי מין כזה עיגול אפור בחריץ של השן תוחנת הלפני אחרונה ..עכשיו חוץ משזה נראה על השן ,לא הרגשתי משהו לא בסדר. עד עכשיו .

עם הזמן שפתאום התבוננתי בפה ראיתי גם בשן אחרת שזה נראה הרבה יותר קטן שן לידה שהיא מלפניה.

עכשיו אני מרגיש שיש לי לריח של הרוק שלי כשהוא על היד ,(אני מורח אותו -לא משנה למה) יש לו ריח לא נעים ! אבל כשאני סתם נושף ליד אני לא מריח ריח לא נעים !

לכן חפשתי עוד קצת מידע וראיתי שחור בשן ,יכול לגרום לריח רע

התבוננתי בפה שלי י וראיתי שגם בצד השני של הפה בשן יש מן כזה אפרפר קטן בחריץ של השן (החריץ מהצד של השן כלפי הלחי)

וגם מהתבוננות עם תאורה של אור צהבהב של מנורת שולחן על תוך המראה ראיתי שאותה שן שיש לי מין כזה עיגול אפור בחריץ של השן כבר נראה וקיים שנתיים , ראיתי שהחלק טיפה מעל החנחיים או איפה הבשר שמחזיק את השן , יש פס כזה לאורך השן אפרפר חלש מה שבשאר השניים אין .

חייב לציין כמה דברים :
    איני מרגיש ולא הרגשתי תחושה רעה כלשהי לגבי אף שן
    היו תקופות ארוכות של אי ציחצוח שניים
    חזרתי לצחצח בקפידות בבוקר ואפשר להגיד שהדם שהיה לי באט הציחצוח (לא משנה אם אגרסיבי או עדין ) כרגע הכל בסדר(המצב הישתפר ).
    אני נורא מפחד ללכת לרופא שניים וגם אם יש בעיה באותם שניים אני נורא חושש ומפחד(כותב מתוך לחץ)

לא הייתי אצל רופא שניים המון שנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש לי חורים בשניים?

הוספת תגובה

• האם יש לי חורים בשניים? - תגובה

ד``ר גלית כהן
    03/05/2013

הדרך היחידה לדתעת אם יש לך חורים שיניים. או מה שאתה רואה הם חריצים צבועים היא לפנות לבדיקה של רופא שיניים המלווה בצילומי רנטגן. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו